GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μετά τους νεκρούς σταθμάρχες, οι καταγγελίες για απειλές αποκτούν ξεχωριστή σημασία

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι μέσα σε διάστημα ωρών, ο 66χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Χρυσάγης και ο 69χρονος συντ...


Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι μέσα σε διάστημα ωρών, ο 66χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Χρυσάγης και ο 69χρονος συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ, Κώστας Πράσσας έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε στις 26 Μαρτίου όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 69χρονος συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ Κ. Πράσσας, συγκρούστηκε με Ι.Χ. στον Βόλο.
Ο 79χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του 69χρονου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο συνταξιούχος σταθμάρχης.


Μια ημέρα μετά (27 Μαρτίου) ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ και υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου, έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βανάκι, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία.
Άτομα από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έμπειρο και προσεκτικό οδηγό…

Σημειώνεται ότι στο δεύτερο τροχαίο δυστύχημα εντοπίζονται περίεργες συμπτώσεις…
Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε προτού ο  Κωνσταντίνος Χρυσάγης κληθεί, λόγω της ιδιότητάς του, να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων.
Επιπλέον, «περίεργη» σύπτωση αποτελεί και το γεγονός ότι  ο 66χρονος συμμετείχε σε πλήθος υπηρεσιακών επιτροπών που είχαν διερευνήσει πρόσφατα και παλαιότερα σιδηροδρομικά συμβάντα, όπως το δυστύχημα στο Άδενδρο και η σύγκρουση αμαξοστοιχιών έξω από τη Λιβαδειά κατά τη διάρκεια του χιονιά του Ιανουαρίου του 2022.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κ. Χρυσάγης υπήρξε προϊστάμενος του επιθεωρητή, ο οποίος πήρε αναρρωτική άδεια ενός μήνα αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα και ήταν υπεύθυνος για τον 59χρονο σταθμάρχη.

Αδιαμφισβήτητα οι θεωρίες συνωμοσίας δεν ταιριάζουν στην τραγωδία των Τεμπών, ωστόσο πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις για τις τρομερές καταγγελίες που ακούστηκαν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και αναφέρονται σε απειλές κατά σταθμαρχών και μαρτύρων που ήθελαν να μιλήσουν και να καταγγείλουν…

«Έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας γιατί τώρα δεν σας ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία ατράνταχτα. Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει» έλεγε στον αέρα της εκπομπής φανερά ταραγμένη η Ανθή Βούλγαρη.


Λίγες ημέρες μετά, ο Α. Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος συγγενών των θυμάτων έριξε βόμβες σε ζωντανή σύνδεση, λέγοντας ότι υπάρχουν «απειλές από άτομα που καλούν με απόκρυψη και λένε να σταματήσουμε τις ευθύνες μέχρι τον σταθμάρχη».


Θα «πέσει» φως άραγε σε αυτές τις καταγγελίες ή θα «θαφτούν» όλα για μια ακόμα φορά;

Πηγή: newsbreak.gr