GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Aκαταδίωκτοι στην πανδημία, ακαταδιώκτοι και στα Τέμπη!

Δελτίο Τύπου: Aκαταδίωκτοι στην πανδημία, ακαταδιώκτοι και στα Τέμπη! Ακόμα και ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές, η μανία καταδίωξης της κυβ...


Δελτίο Τύπου: Aκαταδίωκτοι στην πανδημία, ακαταδιώκτοι και στα Τέμπη!

Ακόμα και ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές, η μανία καταδίωξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη φανερώνεται έκδηλα με ένα ακόμα απίστευτο νομοσχέδιο που πέρασε λίγο πριν κλείσει η βουλή.
Σύμφωνα λοιπόν με τα συστημικά MME:

Η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, με την οποία προωθεί το ακαταδίωκτο των μελών τής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που θα διερευνήσει τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την κυβερνητική ρύθμιση, ο πρόεδρος και τα μέλη της «δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στο πλαίσιο της λειτουργίας της».

Για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είναι, πρέπει και οφείλει να είναι βασικός αξιακός πυλώνας του πολιτεύματος και της κοινωνίας. Για μας, δεν υπάρχουν ακαταδίωκτα.
Ιδίως όταν πρόκειται για "στημένες" από την κυβέρνηση επιτροπές που εγείρουν ερωτηματικά για την ευθυκρισία και την αμεροληψία τους.

Βεβαιώνουμε τους Έλληνες πολίτες ότι με ισχυρό το Εθνικό Κόμμα, οι υπεύθυνοι για τις τραγωδίες στο Μάτι, στην Μάνδρα και στα Τέμπη, θα λογοδοτήσουν.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


.