GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τέμπη: Ένας 20χρονος ήρωας. Βγήκε από τις φλόγες και έσωσε δέκα ανθρώπους

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι Την ηρωική πράξη ενός 20χρονου άνδρα, του Ανδρέα Αλικανιώτη, επαινεί η γιατρός του Παν...


Ο Ανδρέας Αλικανιώτης βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι

Την ηρωική πράξη ενός 20χρονου άνδρα, του Ανδρέα Αλικανιώτη, επαινεί η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Ειρήνη Τζιαστούδη, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη αυξάνεται.

Ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι, κατάφερε να απεγκλωβιστεί ελάχιστα τραυματισμένος και στη συνέχεια, αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και την τεράστια φωτιά που έκαιγε, έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε 10 νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι, αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμα παιδιά,αγόρια και κορίτσια», αναφέρει η κυρία Τζιαστούδη στον λογαριασμό της στο facebook.

«Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!», αναφέρει η ίδια, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της με τον Ανδρέα στο νοσοκομείο.


πηγη