GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ατμόσφαιρα συνωμοσιολογίας στην Τουρκία: Ο φονικός σεισμός, το απόκοσμο σύννεφο και το πρόγραμμα HAΑRP

Ανεπιθύμητο το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush (CVN 77) λένε οι Τούρκοι Πληθαίνουν οι φωνές στην Τουρκία οι οποίες εκφράζο...


Ανεπιθύμητο το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush (CVN 77) λένε οι Τούρκοι

Πληθαίνουν οι φωνές στην Τουρκία οι οποίες εκφράζουν υποψίες για τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το ν.α. κομμάτι της χώρας και τη βόρεια Συρία.

Προς το παρόν οι αναφορές αυτές γίνονται από μεμονωμένους χρήστες στο διαδίκτυο, λέγοντας ότι ο σεισμός μπορεί να προκλήθηκε από το πρόγραμμα HAARP των ΗΠΑ ενώ εκφράζουν την οργή τους για την άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στην Τουρκία προκειμένου να βοηθήσει αν χρειαστεί τις περιοχές που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό.

Παράλληλα πολλοί είναι αυτοί που παραπέμπουν στο απόκοσμο φαινόμενο που εμφανίστηκε πάνω από την πόλη Bursa στην βορειοδυτική Τουρκία στις 22 Ιανουαρίου, λέγοντας ότι συνδέεται με την σεισμική δόνηση αλλά και το HAARP.

O Δρ.  Tariq Tramboo  γιατρός στο επάγγελμα ανέφερε ότι οι σεισμοί σε Τουρκία και Συρία είναι πιθανότατα αποτέλεσμα του HAARP,ενώ πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν την  εμφάνιση στο νυκτερινό ουρανό αστραπών λίγο πριν να σημειωθεί ο σεισμός.


Τι είναι το HAARP:

Το ενεργό ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας (HAARP) ξεκίνησε ως πρόγραμμα ιονοσφαιρικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από κοινού από την Αεροπορία των ΗΠΑ, το Ναυτικό και το πανεπιστήμιο Alaska Fairbanks και τον Οργανισμό Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων των Αμυντικών (DARPA).


Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την BAE Advanced Technologies.
Ο αρχικός του σκοπός ήταν να αναλύσει την ιονόσφαιρα και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης τεχνολογίας ιονοσφαιρικής βελτίωσης για ραδιοφωνικές επικοινωνίες και επιτήρηση.
Από το 2015 έχει λειτουργήσει από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks.

Το πιο σημαντικό όργανο στο HAARP είναι το IRI (Ionospheric Research Instrument), μια εγκατάσταση πομπού ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος που λειτουργεί στη ζώνη υψηλής συχνότητας (HF).

Το IRI χρησιμοποιείται για να διεγείρει προσωρινά μια περιορισμένη περιοχή της ιονόσφαιρας. Άλλα όργανα, όπως ένα ραντάρ VHF και ένα ραντάρ UHF, ένα μαγνητόμετρο ροής, μια ιονοσφαιρική συσκευή ήχου και ένα μαγνητομετρικό επαγωγής, χρησιμοποιούνται για να μελετήσουν τις φυσικές διεργασίες που εμφανίζονται σε μια  διεγερμένη περιοχή.

Το HAARP είναι «στόχος» θεωρείων συνωμοσίας, οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι ικανό  να “οπλοποιήσει” τον καιρό και στην συγκεριμένη περίπτωση σεισμών.

Οι επιστήμονες λένε ότι οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας δεν είναι ενημερωμένοι, καθώς οι ισχυρισμοί που έγιναν πολύ έξω από τις ικανότητες της εγκατάστασης, αν όχι το πεδίο εφαρμογής της φυσικής επιστήμης .


pronews