GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τους έχεις νικήσει ήδη!

Γράφει ο Γιάννης Δημητροκάλλης Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μόνος εναντίον όλων, με μοναδικό όπλο την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα και τον λόγ...


Γράφει ο Γιάννης Δημητροκάλλης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μόνος εναντίον όλων, με μοναδικό όπλο την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα και τον λόγο της αλήθειας, από ένα χαλασμένο καρτοτηλέφωνο φυλακών υψίστης ασφαλείας τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα και νίκησε!
Όχι βεβαίως σε κάποιο παιχνίδι, αλλά στις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων που είδαν στο πρόσωπό του την φωνή της εθνικής αντίστασης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν λύγισε, δεν φυγομάχησε. Συνέχισε τον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα δίνοντας το παράδειγμα σε χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, να σηκωθούν από τους καναπέδες και να γίνουν κοινωνοί του Εθνικισμού και της φιλοπατρίας σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Στην αρχή, τον καταδίκασαν παρά την αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως. Μετά, του απαγόρευσαν να είναι επικεφαλής στο κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε και οραματίστηκε.
Στην συνέχεια, του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δεν έφταναν όλα αυτά όμως.

Έπρεπε να τον βγάλουν εκτός εκλογών. Έτσι, με πρωτοβουλία του Τριγώνου της διαπλοκής Μητσοτάκη - Βορίδη - Γεραπετρίτη μηχανορράφησαν φωτογραφική αντισυνταγματική διάταξη που καταργεί de facto το τεκμήριο της αθωότητάς, αλλά και την ομαλή λειτουργία του Δημοκρατικού πολιτεύματος!
Όλα αυτά βέβαια δεν μπορούν να εφαρμοστούν γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ! Βοά ο νομικός κόσμος!

Ψιλά γράμματα για τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες. Στο τέλος η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν.

Ένα από τα συμπεράσματα που βγάλαμε σε αυτό το ταξίδι των 3 ετών είναι ότι: Ηλία Κασιδιάρη, τους έχεις νικήσει ήδη!


ellhnes.net