GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Διάδοχου Παύλου στην επόμενη μέρα της βασιλικής οικογένειας;

«O Παύλος ως αρχηγός της οικογένειας θα δηλώνει περισσότερο "παρών"» Στην Αθήνα βρίσκεται ο Παύλος και τα υπόλοιπα μέλη της τέω...


«O Παύλος ως αρχηγός της οικογένειας θα δηλώνει περισσότερο "παρών"»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Παύλος και τα υπόλοιπα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας καθώς οι ετοιμασίες για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, είναι πυρετώδεις.

Στο Τατόι οι εργασίες για τον καθαρισμό και την τοποθέτηση της μαρμάρινης πλάκας του μνήματος στον τάφο του Κωνσταντίνου ολοκληρώνονται.

Στη Μητρόπολη Αθηνών τα πάντα είναι έτοιμα για το μνημόσυνο του ερχόμενου Σαββάτου, ενώ στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου οι καλεσμένοι θα συλλυπηθούν την οικογένεια μετά το μνημόσυνο ετοιμάζεται ένας ειδικός χώρος με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στο κέντρο της Αθήνας.


Παύλος και Μαρί Σαντάλ έφτασαν στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς τα παιδιά τους και θα μείνουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Το πρωί της Πέμπτης ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του έκαναν την πρώτη τους βόλτα στην Αθήνα χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Μάλιστα έχουν ήδη σμίξει στην Αθήνα, με τον Νικόλαο, την Τατιάνα Μπλάτνικ και την Άννα Μαρία, με το ενδιαφέρον τους, να είναι για την ώρα στραμμένο στις εργασίες που γίνονται στο Τατόι, για να είναι τα πάντα όπως έχουν ζητήσει.

Όλη η τέως βασιλική οικογένεια έφαγε σε ένα από τα κεντρικότερα εστιατόρια της Αθήνας.
Μάλιστα η οικογένεια λόγω της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου νηστεύει και γι’ αυτό έφαγαν ψαρικά.

Οι σχέσεις των μελών σύμφωνα με το MEGA είναι ξεκάθαρες με τον Παύλο να δείχνει πως έχει αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού της οικογένειας και τον Νικόλαο να είναι υποστηρικτικός στον αδερφό του.

Μάλιστα η εκπομπή LIVE NEWS του MEGA, επικοινώνησε με το στενό περιβάλλον του Παύλου, αποκαλύπτοντας ένα μέρος από τις προθέσεις και τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί ο 56χρονος το προσεχές διάστημα.

Όπως ανέφεραν ο Παύλος θα δείξει στην πράξη μέσα στους επόμενους μήνες, ότι είναι ο νέος αρχηγός της οικογένειας.

«O Παύλος ως αρχηγός της οικογένειας θα δηλώνει περισσότερο «παρών» σε ό,τι σχετίζεται με την Ελλάδα. Επιθυμία του είναι να περνάει κάποιες μέρες, κάθε μήνα στην Ελλάδα, όπως έκανε ο πατέρας του, πριν επιστρέψει μόνιμα. Ξεκαθαρίζεται πως σκέψεις για είσοδο στην πολιτική δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν, ούτε από τον ίδιο ούτε από τον Νικόλαο», αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον του Παύλου στο MEGA.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Live News αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Στη συνέχεια θα επιστρέψει με τη Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη και προς τα τέλη του μήνα αναμένεται να βρεθούν στο Λονδίνο για τη δεξίωση στη μνήμη του πατέρα του.

Το νέο ταξίδι στην Ελλάδα προσδιορίζεται για τις αρχές Μαρτίου.

«Πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος περνούσε 5 με 6 μέρες κάθε μήνα στην Ελλάδα. Αυτό επιθυμεί να κάνει από εδώ και στο εξής ο Παύλος. Η ηλικία των παιδιών του, δεν επιτρέπει για την ώρα μια μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα», συμπληρώνει το οικογενειακό περιβάλλον του Παύλου.

Το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου στην Αθήνα είναι έντονο με τις προτάσεις μεσιτών που φτάνουν στα χέρια στενών συνεργατών του, να μην έχουν τελειωμό το τελευταίο διάστημα…

πηγη