GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σερβία: Φωτογραφία του Νίκου Δένδια με τον Άλμπιν Κούρτι που υπέστη μοντάζ έδειξε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Ο Νίκος Δένδιας έγινε… θέμα συζήτησης στη Βουλή της Σερβίας, καθώς ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς αποκάλυψε ότι η φωτογραφία του...


Ο Νίκος Δένδιας έγινε… θέμα συζήτησης στη Βουλή της Σερβίας, καθώς ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς αποκάλυψε ότι η φωτογραφία του που τον εμφανίζει δίπλα στον πρωθυπουργό του Κοσόβου είναι μοντάζ, καθώς τον έχουν βάλει στη θέση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Σερβίας για το Κόσοβο, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς για να αποκαλύψει ότι η φωτογραφία του που «ποζάρει» με τον πρωθυπουργό Άλμπιν Κούρτι είναι προϊόν μοντάζ, αφού κανονικά στη θέση του είναι ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα, κράτησε την πραγματική φωτογραφία με τη μονταρισμένη δίπλα δίπλα για να αποδείξει τα λεγόμενά του και κατηγόρησε τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος της Σερβίας, Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς, ως υπεύθυνο για το μοντάζ και τη διάδοση της συγκεκριμένης φωτογραφίας στο ίντερνετ.

«Εδώ είμαστε ο Κούρτι και εγώ, αν και δεν έχουμε βγάλει ποτέ μια τέτοια φωτογραφία, ούτε έχουμε κάνει χειραψία. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία του Κούρτι με τον Δένδια. Αυτός ο βουλευτής που μίλησε πριν από λίγο (σ.σ. Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς) εξαπάτησε το κοινό. Ποτέ δεν έσφιξα το χέρι του Κούρτι, ούτε τον αγκάλιασα. Απλώς για να έχετε κατά νου με τι είδους απατεώνες έχουμε να κάνουμε», είπε ο Βούτσιτς δείχνοντας τις δύο φωτογραφίες.


Πηγή