GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ

Αθήνα 19-02-2023           ΠΡΟΣ: Τα μέλη και τους απανταχού φίλες/ους του πολιτικού μας φορέως: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣ...


Αθήνα 19-02-2023

          ΠΡΟΣ:

Τα μέλη και τους απανταχού φίλες/ους του πολιτικού μας φορέως: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

        Αγαπητές/οί μέλη και φίλες/οι του πολιτικού φορέως μας, παρελθούσης απράκτου της ημεροχρονολογίας (15Η Ιανουαρίου 2023)

προκειμένου ο πολιτικός φορέας «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ» να συνταχθεί προς την νομιμότητα,

έχοντας υποχρέωση να απαντήσουμε στο εύλογο ερώτημά σας, εάν έχουμε παραχωρήσει την επωνυμία του πολιτικού μας φορέως: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» στον ιδρυθέντα πολιτικό φορέα «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ», παραθέτουμε κατωτέρω την δοθείσα, στην έγκριτη δημοσιογράφο κυρία Μπέττυ Γιάννα, συνέντευξη του μέλους της Πολιτικής μας Γραμματείας κυρίου Οδυσσέα Τηλιγάδα η οποία περιλαμβάνει όλες τις ενέργειές μας προκειμένου να μην υπάρχουν εκ των υστέρων αντεγκλήσεις επί του θέματος του σφετερισμού της επωνυμίας του πολιτικού μας φορέως:

https://www.youtube.com/watch?v=mSkbgXAu6Kw&t=1422s/  και https://youtu.be/mSkbgXAu6Kw?t=9/

        Στο πλαίσιο του καλόπιστου και εποικοδομητικού δημόσιου διαλόγου, μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις, θα θέλαμε να παραθέσουμε ορισμένα αδιαμφισβήτητα πραγματικά δεδομένα που θα συμβάλλουν στην πληρέστερη κατανόηση της «Εμφιετζόγλιας πολιτικής».

Η σύσταση ενός φορέα, χωρίς την συμμετοχή της γνώσης, «κουβαλάει» εξ ορισμού το μειονέκτημα της άγνοιας επί βασικών θεμάτων. Επίσης η απαξίωση της δράσης ενός πολιτικού φορέως, στην χάραξη στρατηγικών, ποτέ δεν αποφέρει θετικό αποτέλεσμα και δεν έχουν την παραμικρή αξία οι ισχυρισμοί και οι φάλτσες νομικίστικες κορώνες επίδοξων «εθνοσωτήρων» που προσβάλλουν το ιερό πατριωτικό κίνημα.

Το εγώ, η ιδιοτέλεια και η αλαζονεία, σαν την Λερναία Ύδρα, απειλούν τον πολύπαθο χώρο του πατριωτισμού και τροφοδοτούν τον αυταρχισμό. Το «ΕΓΩ» στον ουρανό και η αυτοκριτική στα τάρταρα. Και να μην υπάρχει ένας Ηρακλής να «κόψει» τα κεφάλια της που κατατρώνε κάθε εθνική προσπάθεια. Πώς θά ξεφύγουμε από αυτήν την κατρακύλα;   

Οποιαδήποτε θετική ή αρνητική κρίση και εκτίμηση εν σχέσει προς τις πραγματικές προθέσεις και τα αληθινά κίνητρα του ισχυρού άνδρα της Μηχανικής, μας είναι άγνωστες, δεδομένου ότι τα «κρύφια της καρδιάς» των ανθρώπων καθώς και η έκβαση των γεγονότων της Ιστορίας είναι γνωστή μόνο στον Θεό.

Η πολιτική ηγεσία του φορέως «……Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» που επιχειρεί να εγκλωβίσει τους πολίτες χρησιμοποιώντας το δόλωμα της «ένωσης» μοιάζει με εκκρεμές που αιωρείται, καθώς το αφήγημά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως παραπλανητικό έχοντας αδιευκρίνιστη και επαμφοτερίζουσα στάση αναφορικά με τα μεγάλα προβλήματα του Έθνους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός.

Ο ηγέτης του «……Πρόδρομος Εμφιετζόγλου»  μας άφησε άναυδους όταν σε μία αποστροφή του λόγου του, δήλωσε ότι έχει λεφτά. 

Ο ηγέτης του «……Πρόδρομος Εμφιετζόγλου»  επιζητά την ενότητα αλλά με το να είναι εκείνος αρχηγός, «γιατί αυτός βάζει τα λεφτά». Αλλά την ενότητα δεν μπορούν να την διαλαλούν όσοι συμπτύσσουν ένα τοξικό, ανυπόφορο πολιτικό γίγνεσθαι. Την ενότητα δεν μπορούν να την ισχυρίζονται όσοι επιζητούν να «ελέγχουν τους αρμούς της εξουσίας», κατά την άποψή μας, διά ίδιον όφελος.

        Αντί λοιπόν, το «Εμφιετζόγλιο εγχείρημα», να προβεί στην σώφρονα επιλογή αλλαγής της κλεψίτυπης επωνυμίας του φορέως μας «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» (ΕΛ.ΛΑ.Σ), απεφάσισε να πραγματώσει την σοφή λαϊκή ρήση: «Ο Έξυπνος παραδέχεται, ο Πονηρός δικαιολογείται, ο Ηλίθιος επιμένει», θέση που προανήγγελλε και τα έτι περαιτέρω μελλούμενα.

Η καπηλεία της επωνυμίας του πολιτικού μας φορέως και οι δογματικές ακαμψίες, μάλλον θα χτυπήσουν καμπανάκι σε όσους έχουν υπ’ όψιν τους περί της επικινδυνότητας του «3ου πόλου» της Τεχνητής Νοημοσύνης, γεγονός που καθιστά παντελώς αναξιόπιστο οιονδήποτε υπερβαίνει κάθε όριο αλαζονείας και ασέβειας προς την νομιμότητα που, με την προκήρυξη των επερχόμενων εκλογών, θα μας βρεί αντιμέτωπους υποχρεώνοντάς μας να προσφύγουμε στο αρμόδιο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Αυτά, προς γνώση πάντων των εμπλεκομένων στην παράνομη ιδιοποίηση των πολυετών αγώνων μας και των πολιτικοκοινωνικών μας παρεμβάσεων, προς όφελος του Έθνους μας και των πανταχού Ελλήνων.  

Από της γνώσεως της υπάρξεως του ανωτέρω πολιτικού φορέως, προέβημεν, ευπροσώπως και καλόπιστα, στις κατωτέρω ενέργειες. Την 11η Ιανουαρίου 2022 αποστείλαμε το κατωτέρω ηλεκτρονικό μας μήνυμα:

                                                                                                                                                                           Αθήνα 11-01-2022

Κύριε Εμφιετζόγλου καλημέρα σας.


Επ’ ευκαιρία της λήψεως του συνημμένου δελτίου τύπου του πολιτικού σας φορέως,

επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε ότι το λογότυπο του φορέως σας είναι ταυτόσημο με το

του, από το 2014, ημέτερου φορέως με σημαντική, μέχρι σήμερα, πολιτική παρουσία και δράση.

Κατόπιν αυτού, δεν το κρίνουμε δόκιμο να προκαλούμε σύγχυση στον κοινωνικοπολιτικό ιστό.

Όθεν, παρακαλούμε για τις δικές σας  ενέργειες.

Ευρισκόμενοι στην διάθεσή σας, για τα περαιτέρω, διατελούμε

Μετά τιμής

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ


*********************************************

                                                                                                                         12 Ιανουαρίου 2022


Αγαπητοί κύριοι Εμφιετζόγλου και Φαρμάκη καλησπέρα σας,

Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και για τις ευχές σας

τις οποίες ανταποδίδουμε.

Το αποσταλέν ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμά μας είχε την έννοια της ενημέρωσης

διότι ήδη έχει υπάρξει σύγχυσης και δεχτήκαμε ερωτήσεις περί του θέματος ακόμη και από

«πατριώτες» μετά των οποίων είχατε κάποια επικοινωνία.

Η σύγχυση δεν οφείλεται στο γράφημα του αστεριού της Βεργίνας αλλά στο λογότυπο

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ που θεωρείται ότι αποτελεί εκ μέρους μας παραχώρησης και τούτο

διότι ως πολιτικός φορέας έχουμε συμμετάσχει σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, έχουμε

προβεί σε σημαντικές πολιτικοκοινωνικές παρεμβάσεις και αυτή η σύγχυση μόνο ζημία θα

προκαλέσει σε αμφότερους τους φορείς. Καλό θα ήταν να το εξετάσετε από αυτήν την οπτική.

Ευγενική η προσπάθειά σας της ενώσεως των «πατριωτικών» δυνάμεων, αλλά…..  Υπάρχει

ένα τεράστιο αλλά το οποίο πηγάζει από την εμπειρία των είκοσι επτά, μέχρι σήμερα, παρόμοιων

προσπαθειών μας. Ευχόμαστε, ολοψύχως, το δικό σας εγχείρημα να ευοδωθεί.

Επιτρέψτε μας να σας στείλουμε την τελευταία συνέντευξη του και υπογράφοντος Οδυσσέα

Τηλιγάδα, προς τον κύριο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, με την παράκληση να αφιερώσετε λίγο από

τον πολύτιμο χρόνο σας  https://youtu.be/DGQvC7pbgsk/

Εάν κρίνετε ότι μπορούμε να προσφέρουμε την πείρα μας και τις γνώσεις μας επί των προσδοκιών

σας, δηλώνουμε παρόντες. Σε εσάς εναπόκεινται τα περαιτέρω.

Με εκτίμηση

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ


*********************************************


Αθήνα 27η Νοεμβρίου 2022


ΠΡΟΣ

Τον πολιτικό φορέα «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ»


Σισμανογλείου 20

Μελίσσια,  Αττικής

Τ.Κ: 151 27


Κύριοι,                          

           Εκ του γεγονότος ότι δεχόμαστε τις διαμαρτυρίες μελών και φίλων του κόμματός μας για την εκ μέρους σας ιδιοποίηση της επωνυμίας, «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» του πολιτικού μας φορέως, το οποίο θεωρείται ότι αποτελεί εκ μέρους μας παραχώρησης, γεγονός το οποίο μας φέρει σε δυσχερή θέση, για την χρήση του οποίου διά των, από 11-01-2022 και 12-01-2022, ηλεκτρονικών μας μηνυμάτων, διατυπώσαμε την αντίθεσή μας και τούτο διότι ως πολιτικός φορέας από το 2014 έχουμε συμμετάσχει σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και έχουμε προβεί σε σημαντικές, μέχρι σήμερα, πολιτικοκοινωνικές παρεμβάσεις και δράσεις. 


           Σας επισημάναμε ότι το ταυτόσημο, μετά του ημετέρου, λογότυπο του φορέως σας προκαλεί σύγχυση στον κοινωνικοπολιτικό ιστό και αυτή η σύγχυση μόνο ζημία θα προκαλέσει σε αμφότερους τους φορείς. Δυστυχώς όμως δεν εισακουστήκαμε.

          Σε καιρούς σύγχυσης περί του ρόλου των «πατριωτικών» κομμάτων και κινημάτων, και προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων και ανευλαβούς σιωπής, με αυτογνωσία και σεβασμό προς την οριοθέτηση των ορθών συμπεριφορών και την γνώση του ρόλου που πάντα είχε ο λαός στην ιστορία, ως θεματοφύλακάς της, επιτελούντες το εθνικό και πατριωτικό έργο μας, αποδοκιμάζουμε τον κλεψίτυπο σφετερισμό του λογότυπου, «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», διά του οποίου προσπαθείτε να διασχίσετε το ιδεοπολιτικό φάσμα του φορέως μας, χωρίς να έχετε το δικαίωμα.

         Εμφανιστήκατε θριαμβευτικά «επὶ νεφελών», με την συνοδεία πλήθους Αποστόλων και θυμιατών ζητώντας καταφύγιο στο αφήγημα των εθνικών συμφερόντων με το στομφώδες σύνθημα: «Η Αγάπη για την Ελλάδα μας ενώνει». Αλλά ουαί.

         Πολλάκις μέχρι σήμερα έχετε έκφρασθή περιχαρακωμένοι πίσω από το νεκρό δόγμα του «εγώ» και ευχόμασθε, ίνα  ο Πανάγαθος Θεός επισκιάσει την οίηση του ιησουιτισμού που πρεσβεύει ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

         Σας προσκαλούμε λοιπόν, εν όψει των επικείμενων εκλογών, να διορθώσετε την πορεία του φορέως σας με την τροποποίηση της επωνυμίας του, γιά να μας αποδείξετε το βάσιμο των πολιτικών δοξασιών σας για να μην παραμυθιάζεται το μικρόν ποίμνιο των «πιστών».

         Προς τούτο, προς αποφυγή νομικών ενεργειών που θα πλήξουν ξανά τον πολύπαθο «πατριωτικό χώρο» και θα δώσουν λαβή προς τέρψη των αντιφρονούντων άσπονδων φίλων, σας γνωρίζουμε ότι εάν εμμείνετε εις την πλάνην σας, εάν συνεχίζετε να περιφρονείτε τα, υπό της «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» τεκταινόμενα, διά του σφετερισμού της επωνυμίας της, θα υποχρεωθούμε να προσφύγουμε στο αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου, προς αποκατάσταση της νομιμότητος.

         Ταύτα με πολύν πόνον ψυχής εγράψαμε προς υμάς, πειθαρχώντας στήν προτροπή του Ιωάννου του Χρυσοστόμου, καθ’ ην «τά δημοσίως λεγόμενα καί πραττόμενα, δημοσίως και να ελέγχονται». Λυπούμεθα βαθύτατα, διότι αναγκασθήκαμε να σας υπομνήσουμε πάντα τα ανωτέρω αλλά, για κανέναν λόγο, δεν είμαστε διατεθειμένοι να απεμπολήσουμε τους αγώνες τόσων ετών.

         Αναμένοντας τις, εντός δεκαπενθημέρου από λήψεως του παρόντος, καθ’ υμάς ενέργιες αποκατάσης της νομιμότητος και της εγγράφου, περί αυτών, ενημερώσεώς μας, διατελούμε,


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας    Στέργιος Σμυρλής    Μιχαήλ Γιανναρόπουλος   

  210 3250220     6944325056      6906888418


.