GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του...



Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ


Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, συμπληρώνει το πάζλ μιας άνευ προηγουμένου παγκόσμιας αναταραχής.

Μέσα σε αυτό το «ειρηνικό» πλαίσιο της παγκόσμιας αταξίας, μαίνεται στην κυριολεξία ένας άλλος πόλεμος, ένας ακήρυχτος πολιτικός πόλεμος σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά, ιδεολογικά, κοινωνικά, πνευματικά και κυρίως οικονομικά.
Όλοι νιώθουμε ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον διαρκούς πολέμου, ευρισκόμενοι συνεχώς σε κάποιο χαράκωμα!

Σε αυτή την διάκριση του πολιτικού πολέμου, δεν έχουμε ως όπλα σφαίρες, πυραύλους, βλήματα και βόμβες, αλλά τα ΜΜΕ, τις ιδέες και τα συναισθήματα. Οι στόχοι δεν είναι ούτε πόλεις ούτε εδαφικά σημεία, αλλά η ψυχή και το μυαλό του ανθρώπου.

Το πρώτο και μεγάλο θύμα του ακήρυχτου αυτού πολιτικού πολέμου είναι η Αλήθεια, η οποία στραγγαλίζεται στην κυριολεξία από την συνεχή ροή των «πληρωμένων» πληροφοριών μέσω της Προπαγάνδας που έχουν εξαπολύσει τα στρατευμένα και χειραγωγούμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Η Προπαγάνδα έχει πάρει διαζύγιο από την Αλήθεια και από την Ηθική», διατράνωνε ο Χίτλερ! «Η Προπαγάνδα είναι ψέμα, ακόμη κι όταν λέει την αλήθεια», σημείωνε ο αντίθετος σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού Τζωρτζ Όργουελ!

Τι είναι όμως Αλήθεια; Αλήθεια είναι το καθετί που είναι ορθό, που συμφωνεί με την πραγματικότητα, καθετί που μπορεί να επαληθευτεί πειραματικά ή να ελεγχθεί με τη λογική και την εμπειρία, με αξιόπιστα δεδομένα. Και επιπλέον είναι η απουσία ψεύδους ή άλλης σκόπιμης αλλοίωσης της πραγματικότητας. Επομένως η έννοια της Αλήθειας είναι επιστημονικά σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνειών!

Τι είναι Προπαγάνδα; Σύγχρονη Προπαγάνδα είναι η επιστημονική  τεχνική της διαδόσεως των ιδεών με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης.
Η ιδέα μετατρέπεται σε υλική δύναμη όταν μπει μέσα στις μάζες.
Η σύγχρονη βασιλεία της Προπαγάνδας, με την χρησιμοποίηση των παντοδύναμων ΜΜΕ στην συνεχή 24ωρη ροή των πληροφοριών, είναι ένα τετελεσμένο γεγονός.
Η Προπαγάνδα είναι το τρομερότερο πολεμικό όπλο στα χέρια εκείνου που ξέρει να την χρησιμοποιεί. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό μιας νέας μορφής πολιτισμού.
Αυτή κανονίζει τη σκέψη μας, τις αντιδράσεις μας, τις δραστηριότητές μας.

Τι γίνεται στον κόσμο σήμερα; Τα τελευταία χρόνια, συμβαίνει κάτι το απίστευτα δραματικό! Μια διεθνιστική πολιτικο-οικονομική ελίτ, που νομίζει ότι κατέχει θεϊκή εξουσία, προσηλωμένη στην μονολιθική ιδεολογία του καπιταλιστικού διεθνισμού, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό για να επιβάλλει μια νέα παγκόσμια τάξη με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Για να το πετύχει αυτό, αντί της Αλήθειας, χρησιμοποιεί την Προπαγάνδα και το Ψέμα, που κατατίθενται καθημερινά στην πολιτική παλαίστρα, υπό τους θόλους των εθνικών και υπερεθνικών βουλευτηρίων, στους πολυεθνικούς οργανισμούς, στα αμέτρητα έντυπα μέσα του τύπου, καθώς και στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του παγκοσμίου δράματος.

Η Προπαγάνδα στραγγαλίζει στην κυριολεξία την Αλήθεια! Αυτό δεν επιτρέπεται να το αφήσουμε. Οι ελεύθεροι άνθρωποι οφείλουμε να κάνουμε σημαία μας την Αλήθεια και να την περισώσουμε!
Να ενώσουμε δυνάμεις και να αγωνιστούμε!
Μόνο έτσι θα καθαρίσουμε αυτή την πολιτικά και κοινωνικά μολυσμένη ατμόσφαιρα και θα σταματήσουμε να εισπνέουμε την αφόρητη δυσωδία της προπαγάνδας!
Μόνο έτσι θα ανατρέψουμε αυτή την καταστρεπτική πορεία του κόσμου!


*Ο Νικόλαος Ταμουρίδης είναι Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

.