GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά;» – Ξεσπούν οι γονείς του 28χρονου Κώστα

Θρήνο έχει προκαλέσει στη Σύρο ο ξαφνικός χαμός ενός 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μια ημέρα αφότου έφυγε απ...

Θρήνο έχει προκαλέσει στη Σύρο ο ξαφνικός χαμός ενός 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μια ημέρα αφότου έφυγε από το νοσοκομείο.
Ο νεαρός άνδρας είχε αισθανθεί αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος, ποδοσφαιριστής στην Α.Ο. Πάγου κατέληξε σύμφωνα με τους γονείς του, μια ημέρα αφότου είχε εξετασθεί από γιατρούς.
Ο 28χρονος είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση και σχεδίαζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επέρριψε ευθύνες στους γιατρούς και έκανε λόγο για αμέλεια.


«Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι. Πριν έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», είπε και πρόσθεσε: «Την Κυριακή το πρωί μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν αισθανόταν καλά. Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του αερολίν και λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι λοίμωξη του αναπνευστικού. Μας έδιωξαν 04:00 τα ξημερώματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί είχε βήχα. Έκλεισα ραντεβού το πρωί σε πνευμονολόγο τη Δευτέρα το μεσημέρι κι εκείνος μας έστειλε στον καρδιολόγο που τον είχε βρει καλά».

Μόλις μια ημέρα μετά ο 28χρονος αισθάνθηκε και πάλι αδιαθεσία και ταχυκαρδίες, με τον καρδιολόγο να τον συμβουλεύει να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

«Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί. Φώναξα ασθενοφόρο, το οποίο καθυστέρησε. Έπαθε ανακοπή, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 35 λεπτά, αλλά το παιδί μου πάει» περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Παράλληλα, ο πατέρας κατηγορεί τον γιατρό που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και τον άφησε να φύγει τελικά: «Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά; Θέλω να μάθω γιατί πέθανε το παιδί μου. Ήταν αθλητής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε τη ζωή του. Το χάσαμε το παιδί μέσα από τα χέρια μας», είπε με λυγμούς ο πατέρας του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου.

https://www.newsbreak.gr/