GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; - Νέα email για βόμβα σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και νοσοκομεία και σε μια εκκλησία

Νέες φάρσες για τοποθέτηση ναρκών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Ερρίκος Ντυνάν, στο Τζάνειο, στο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο «Γεννηματά...



Νέες φάρσες για τοποθέτηση ναρκών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Ερρίκος Ντυνάν, στο Τζάνειο, στο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο «Γεννηματάς», πραγματοποίησε άγνωστος, ο οποίος δηλώνει φίλος του Ρώσου φαρσέρ που έστειλε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Ειδικότερα, ο άγνωστος αποστολέας, περίπου στις 6:30 το πρωί έστειλε δύο email στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, γραμμένα στα αγγλικά, στα οποία απειλούσε ότι αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο φίλος του θα ανατινάξει με νάρκες το αεροδρόμιο, τέσσερα νοσοκομεία και την ορθοδοξη εκκλησία, όπως ανέφερε.

«Αν δεν αφήσετε ελεύθερο τον φίλο μου θα σας ανατινάξω όλους εσάς τους ορθόδοξους χριστιανούς», έγραφε στα email.

Οι Αρχές προχώρησαν άμεσαν σε οπτικό έλεγχο, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι.

Νεότερη ενημέρωση

Όπως έγινε γνωστό, τα απειλητικά μηνύματα αφορούσαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και τα νοσοκομεία Γεννηματάς, Ευαγγελισμός, Παμμακάριστος, Παίδων Αγία Σοφία, Ερρίκος Ντυνάν και Τζάνειο.

Οι «στόχοι» είναι ακριβώς ίδιοι με αυτούς που είχε συμπεριλάβει ο Ρώσος φαρσέρ στα δικά του email, που απέστειλε προ ημερών και τελικά συνελήφθη.
Ο 42χρονος συλληφθείς, υπενθυμίζεται, είχε κάνει αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες στρεφόταν κατά της κυβέρνησης για την στάση που κράτησε σε σχέση με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο σημερινός αποστολέας, δηλώνει φίλος του Ρώσου που συνελήφθη και στα απειλητικά του mail αναφέρει:

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές

Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου

Εχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα

Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αθήνα

Και θα επιβάλλουμε το νόμο της Σαρία

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βάντ Σαβέλιεφ».

πηγη