GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Κυνήγησαν» τον Α.Μπουρλά στο Νταβός: «Δεν ντρέπεστε καθόλου για όλα όσα έχετε κάνει; Πόσα χρήματα έχετε βγάλει από τα εμβόλια;»

«Τι έχετε να πείτε για όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε ημέρα;» «Μπλόκο» έστησαν δημοσιογράφοι από την Αυστραλία στον...


«Τι έχετε να πείτε για όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε ημέρα;»

«Μπλόκο» έστησαν δημοσιογράφοι από την Αυστραλία στον CEO της φαρμακευτικής  εταιρείας Pfizer Α.Μπουρλά στο οικονομικό συνέδριο του Νταβός, προκειμένου να τον ρωτήσουν για τα εμβόλια mRNA της εταιρείας του.

Ο Α.Μπουρλά όπως φαίνεται και στο βίντεο, αμήχανος και χωρίς να ξέρει πώς να απαντήσει στην «βροχή» των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους περιοριζόταν σε μονολεκτικές απαντήσεις όπως «ευχαριστώ πολύ» και «να έχετε μια καλή ημέρα».

Οι ρεπόρτερ του απεύθυναν πιεστικά ερωτήματα όπως «γιατί ενώ ήξερε ότι το εμβόλιο δεν σταματά την μετάδοση του κορωνοϊού ο ίδιος και η εταιρεία απέκρυψαν το γεγονός».

«Στην αρχή λέγατε ότι το εμβόλιο ήταν 100% αποτελεσματικό, στη συνέχεια 90%, μετά 80% μετά 70% Τώρα ξέρουμε όμως ότι τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του COVID-19, Γιατί το κρατήσατε μυστικό», ρώταγαν οι ρεπόρτερ τον Bourla χωρίς να λάβουν απάντηση.

Στη συνέχεια ένας άλλος ρεπόρτερ  ρώτησε τον Bourla «μήπως ήρθε η ώρα να απολογηθείτε στον κόσμο και στις κυβερνήσεις που έδωσαν τα λεφτά τους για ένα εμβόλιο το οποίο ήταν αναποτελεσματικό;»

«Δεν ντρέπεστε καθόλου για αυτά που έχετε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια;», ήταν μια άλλη ερώτηση. «Αισθάνεστε την ανάγκη να απολογηθείτε στον κόσμο;»

«Τι έχετε να πείτε για όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε ημέρα; Γιατί δεν απαντάτε σε αυτές τις βασικές ρωτήσεις», επέμειναν οι δημοσιογράφοι, δίχως  να λάβουν απάντηση.

«Θεωρείτε ότι πρέπει η εταιρεία σας να διωχθεί ποινικά για εγκληματική δράση στην οποία είστε μέρος και εσείς;  

Πόσα χρήματα έχετε βγάλει από τα εμβόλια εσείς προσωπικά και πόσες ενισχυτικές δόσεις θα πρέπει να βγάλετε ακόμη ώστε να είσαστε ικανοποιημένος οικονομικά;»

«Είστε υπό έρευνα και παραπλανητική προώθηση προϊόντων όπως παλαιότερα; Στο παρελθόν η Pfizer έχει πληρώσει πρόστιμο 2,3 δισ.$ για παραπλανητική προώθηση  προϊόντος. Έχετε ξεκινήσει πάλι τα ίδια; »

«Τι σκέφτεστε όταν είστε στο γιότ ή το ιδιωτικό σας αεροσκάφος; Σκάφτεστε καθόλου τις παρενέργειες του εμβολίου; Τα συμβάντα μυοκαρδίτιδας;».  

«Με ποιον συναντηθήκατε εδώ στο Νταβός κρυφά; Θα μας αποκαλύψετε;»

Ο Α.Μπουρλά δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα και φανερά ενοχλημένος συνέχισε να περπατά μέχρι να μπει σε ένα κτίριο του συνεδρίου.


πηγη