GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εντείνουμε τον αγώνα μας!

Στην εφημερίδα “Πρώτο Ψέμα” ο υποκλοπέας Μητσοτάκης προαναγγέλλει, ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη» , τονίζο...


Στην εφημερίδα “Πρώτο Ψέμα” ο υποκλοπέας Μητσοτάκης προαναγγέλλει, ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη», τονίζοντας ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια, ώστε να μην εκπροσωπούνται στη βουλή εγκληματικές οργανώσεις».

Η δήλωση αυτή αποτελεί μνημείο μίσους και ανακριβειών. Αποδεικνύει, ότι η Πατρίδα μας σήμερα είναι κοινοβουλευτική δικτατορία.

Δεν υπάρχει “κόμμα Κασιδιάρη”, αλλά Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, στο οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κατέχει κάποια ηγετική ή επιτελική θέση.

Δεν υπάρχουν “συνταγματικά περιθώρια” για να απαγορεύσει ένα κόμμα που πληροί όλες τις συνταγματικές και νόμιμες προϋποθέσεις για να συμμετέχει στις εκλογές.
Αν υπήρχαν θα τις είχε ήδη εκμεταλλευτεί και όχι όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ απογειώνονται δημοκοπικά.

Ο Μητσοτάκης συκοφαντεί και βρίζει τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη και μέλη του κόμματος που ουδεμία σχέση έχουν με “εγκληματικές οργανώσεις”.

Αν ο απερχόμενος πρωθυπουργός εννοεί κάποια μέλη που είναι πολιτικοί κρατούμενοι του υπενθυμίζουμε ότι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελειώσουν οι δίκες εναντίον τους. Αυτό το τεκμήριο ισχύει σε όλες τις δημοκρατικές χώρες.

Μετά από αυτά συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας με κάθε συνταγματικό και νόμιμο μέσο, αποδεικνύοντας, ότι είμαστε το πλέον δημοκρατικό κόμμα.

Είναι βέβαιο ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα είμαστε στην βουλή με ικανό αριθμό βουλευτών.


Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας

Μέλος του πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ


.