GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Έφυγε» ξαφνικά ο δημοσιογράφος και συνεκδότης των «Παραπολιτικών» Π.Τζένος

Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών και χωρίς να πάσχει από κάποιο πρόβλη...


Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη

«Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών και χωρίς να πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας, ο δημοσιογράφος, διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη και συνεκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM», Παναγιώτης Τζένος.

Ο συμπαθής και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος, Παναγιώτης Τζένος θα επανεξέδιδε μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Κουρτάκη την ιστορική εφημερίδα «Απογευματινή» στις 16 Ιανουαρίου.

Ο Παναγιώτης Τζένος που δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, αν και τριπλά εμβολιασμένος κατά του Covid-19, υπέστη πιθανότατα ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του, σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Η μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα για τις πρώτες βοήθειες και επιχείρησαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή και για 40 λεπτά συνεχιζόταν η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αχαΐα, επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα.

Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιό 14 ετών.

πηγη