GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Υποκριτής: Ο Bill Gates παραδίδει... μαθήματα περί κλιματικής αλλαγής ενώ ο ίδιος πετά με ιδιωτικό τζετ αξίας 70 εκατομμυρίων δολ

Η συμπεριφορά του Gates για άλλη μια φορά δείχνει πώς οι κήρυκες της κλιματικής αλλαγής δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα τη δική τους πρ...


Η συμπεριφορά του Gates για άλλη μια φορά δείχνει πώς οι κήρυκες της κλιματικής αλλαγής δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα τη δική τους προπαγάνδα σχετικά με την αύξηση των επιπέδων CO2

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς ταξιδεύει αυτήν την περίοδο στην Αυστραλία με το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ 70 εκατομμυρίων δολαρίων παραδίδοντας... διαλέξεις στους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή.

Δάσκαλε που εδίδασκες...

Ο ιδρυτής της Microsoft προσπαθεί να δημιουργήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες για την εταιρεία του Breakthrough Energy λέγοντας στους επενδυτές:

«Ο λόγος για τον οποίο αξίζει να επενδύσετε μαζικά στην κλιματική αλλαγή είναι επειδή χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου».

Ωστόσο, η πιθανότητα κλιματικής καταστροφής δεν φαίνεται να είναι αρκετή για να αλλάξει ο ίδιος ο Gates τη δική του συμπεριφορά, καθώς καίει περίπου 1.700 λίτρα καυσίμου την ώρα, ενώ κυκλοφορεί με το Gulfstream των 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο δισεκατομμυριούχος πέρασε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας στο Lizard Island προτού ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για μια συνάντηση με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Anthony Albanese.

Ο Gates έχει στην κατοχή του 4 ιδιωτικά τζετ με συνολικό κόστος που αγγίζει τα 194 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δισεκατομμυριούχος εξέφρασε τη συνήθη ρητορική του, υποστηρίζοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα οδηγήσει σε «εξαφάνιση όλων των ειδών των φυσικών οικοσυστημάτων».

«Η κλιματική αλλαγή δεν έχει ακόμη τις αρνητικές συνέπειες μιας ασθένειας όπως η ελονοσία, η οποία σκοτώνει 400.00 παιδιά ετησίως», είπε ο Gates στους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το think-tank του Ινστιτούτου Lowy.

Ο φιλάνθρωπος είπε επίσης: «Το κλειδί είναι να ελαχιστοποιηθεί η αύξηση της θερμοκρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο», αν και ο ίδιος ο .. Gates δεν θα συμβάλει σε αυτόν τον στόχο με τις εμπορικές του πτήσεις.

Η συμπεριφορά του Gates για άλλη μια φορά δείχνει πώς οι κήρυκες της κλιματικής αλλαγής δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα τη δική τους προπαγάνδα σχετικά με την αύξηση των επιπέδων CO2.


www.bankingnews.gr