GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

La Republicca: Στη «φόρα» φωτογραφίες με τους Παντσέρι, Τζιόρτζι να κουβαλάνε τις βαλίτσες με τα λεφτά

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους βασικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκ...


Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους βασικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζιόρτζι, στις οποίες οι δυο Ιταλοί κουβαλάνε με βαλίτσες λεφτά, βγήκαν στην επιφάνεια

. Σε φωτογραφίες από τις κάμερες του ξενοδοχείου Steigenberger στις Βρυξέλλες οι δυο άνδρες – βασικοί πρωταγωνιστές του σκανδάλου φαίνονται να κουβαλάνε βαλίτσες, στις οποίες πιθανολογείται ότι υπήρχαν λεφτά.

Τις φωτογραφίες έβγαλε σήμερα στην δημοσιότητα η εφημερίδα La Repubblica.
Οι φωτογραφίες είναι από μια συνάντηση των βασικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, που έγινε στις 10.10.2022 στο ξενοδοχείο Steigenberger των Βρυξελλών.
Η συνάντηση φέρεται να έγινε ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μάρι, τον Αντόνιο Παντσέρι και τον σύζυγο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Ο Τζιόρτζι μάλιστα, είχε μαζί του τη μικρή κόρη του ζεύγους σε ένα καρότσι.

Η συνάντηση των πρωταγωνιστών του σκανδάλου διαφθοράς με τον υπουργό του Κατάρ έγινε πέντε εβδομάδες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022, σε ένα πολυσύχναστο και από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της βελγικής πρωτεύουσας, το Steigenberger, το οποίο βρίσκεται μάλιστα σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές των Βρυξελλών, την Avenue Louise.

Το ξενοδοχείο αναφέρει ότι το ξενοδοχείο έδειχνε λες και ανήκε στο Κατάρ και ήταν ένα από τα πιο… αγαπημένα της κυβέρνησης του αραβικού Εμιράτου.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, την ημέρα της εθνικής εορτής του Κατάρ, οι πρεσβείες της χώρας είχαν κλείσει μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου και διοργάνωσαν εκεί ένα μεγάλο και… λουξάτο πάρτι με 300 καλεσμένους.

πηγη