GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι Ρομά πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον διοικητή της ομάδας ΟΠΚΕ

Υπεύθυνη η κυβέρνηση για ότι έχει συμβεί σε αστυνομικούς, πολίτες και περιουσίες Επεισόδια που προκλήθηκαν τη νύχτα σε διάφορες περιοχές ...


Υπεύθυνη η κυβέρνηση για ότι έχει συμβεί σε αστυνομικούς, πολίτες και περιουσίες

Επεισόδια που προκλήθηκαν τη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής μεταξύ Ρομά και αστυνομικών με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα αστυνομικοί από σκάγια και ρίψεις πετρών και άλλων αντικειμένων.

Ειδικότερα κατά την διάρκεια της επιχείρησης στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από τον καταυλισμό των Ρομά, από τους οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών.
Ο αστυνόμος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Πώς θα αποκαταστήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα παιδιά τον πατέρα τους;

Στον οποίο πατέρα τους, του έδωσε εντολή η κυβέρνηση να μην κάνει τίποτε και να κάτσει ως… sitting duck να δέχεται τα πυρά των Ρομά;

Η κατάσταση της υγείας του διοικητική της ΟΠΚΕ είναι κρίσιμη, καθώς τα σκάγια τον βρήκαν στο πρόσωπο.
Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας καθώς η επίθεση ήταν ευθεία βολή με καραμπίνα σε κοντινή απόσταση.

Για αυτό δεν θα πράξει τίποτε η κυβέρνηση;
Δεν θα εντοπιστεί ο δράστης;
Δεν θα τον στείλουν στον εισαγγελέα;

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αυλίζα τραυματίστηκαν αργά χθες το βράδυ δύο αστυνομικοί από ρίψεις αντικειμένων και στο Ζεφύρι, στις 21.30, επί της οδού Παναγιάς Γρηγορούσας, άλλοι τρεις αστυνομικοί από σκάγια.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα, στην ίδια περιοχή, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της οδού Παναγίας Γρηγορούσας και Παπανικολή, τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί από πέτρες και αντικείμενα.

Και στις 22.10 στην Περιφερειακή Αιγάλεω τραυματίστηκε επίσης από σκάγια ένας ακόμη αστυνομικός.

Οι τραυματισμοί ήταν ελαφριοί και ορισμένοι από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

πηγη