GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ηλίας Κασιδιάρης: Το διεφθαρμένο Σύστημα τρέμει τις καθαρές φωνές της Αλήθειας και του Δικαίου

Κάθε φορά που η χώρα βαδίζει σε κρίσιμες εκλογές εγώ πρέπει να βρίσκομαι στη φυλακή. Αυτός είναι ο άγραφος νόμος του καθεστώτος των ανθελ...


Κάθε φορά που η χώρα βαδίζει σε κρίσιμες εκλογές εγώ πρέπει να βρίσκομαι στη φυλακή.
Αυτός είναι ο άγραφος νόμος του καθεστώτος των ανθελλήνων.
Το 2015 εκλέχτηκα βουλευτής μέσα από τη φυλακή, όπου τελείως παράνομα με είχε κλείσει, κατ' εντολή Σαμαρά, ο κ. Ντογιάκος, ο γνωστός "Παναθηναϊκάκιας".
Τότε, βάφτισε κακουργηματική πράξη τη νόμιμη κατοχή ενός κυνηγετικού όπλου..

Τελικά μου κοινοποιήθηκε η αμετάκλητη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, στις φυλακές Δομοκού.
Είναι προφανές ότι, βάσει ενός σαθρού ανερμάτιστου κατηγορητηρίου, το οποίο αποδόμησα λέξη προς λέξη την περασμένη Τετάρτη (14/12) στο Εφετείο, όλα τα συστημικά κόμματα, σε αγαστή συνεργασία, με θέλουν πάλι έγκλειστο και στις κρίσιμες εκλογές του 2023.
Αυτό καίει το Σύστημα και πιέζουν με κάθε έκνομο μέσο, με όλες τις παράνομες διασυνδέσεις και δυνάμεις, με πάμπολλες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, να παραμείνω στη φυλακή.
Ξέρουν ότι αν αποφυλακιστώ (γι’ αυτό θα αποφανθεί τη Δευτέρα (19/12) το Δικαστήριο), τα ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που τώρα οι συστημικές δημοσκοπήσεις λένε ότι είναι πάνω από το 3,5 με 4%, θα εκτοξευθούν. Αυτό τρομοκρατεί το Σύστημα.

Βρίσκομαι παράνομα έγκλειστος στις φυλακές γιατί οι ομιλίες μου ενάντια στη διαφθορά βαφτίστηκαν "ρητορική μίσους".
Σήμερα πιάνουν τους πολιτικούς με τις βαλίτσες  του παράνομου χρήματος, που το κρύβουν ακόμα και κάτω από το στρώμα της κούνιας του μωρού, όχι οι ελλαδικές Αρχές, αλλά οι αρμόδιες Αρχές του Βελγίου.
Γιατί αν έπαιρναν τις μίζες στην Ελλάδα, θα έβρισκαν κάποιον ανέντιμο δικαστικό να βαφτίσει τις μίζες "αδιευκρίνιστα ποσά", όπως έγινε στην υπόθεση NOVARTIS, και θα αποδίδονταν ως λευκές και αθώες περιστερές οι μιζαδόροι πολιτικοί.
Αυτό το σάπιο Σύστημα πολέμησα και πολεμώ. Για όλα αυτά τα ζητήματα

στα οποία τοποθετήθηκα, ως βουλευτής και στα οποία δυστυχώς επαληθεύτηκα, χρησιμοποίησαν περικομμένες εκφράσεις μου για να με καταδικάσουν.

Η πρωτόδικη καταδίκη μου στηρίχθηκε αποκλειστικά σε άρθρα και ομιλίες που στηλίτευα τα κακώς κείμενα του Συστήματος.
Ο κάθε πολίτης καταλαβαίνει το πόσο άδικη, παράλογη και εξωπραγματική ήταν η πρωτόδικη απόφαση καταδίκης μου.
Ακόμα και η Εισαγγελέας της Έδρας είχε πει στην αγόρευσή της: «Υπάρχει μόνο αιχμηρή ρητορική, δεν υπάρχει απολύτως καμία παράνομη πράξη.
Σε καμία περίπτωση η αιχμηρή ρητορική δεν είναι πράξη εκτός νόμου, δεν συνιστά “Εγκληματική Οργάνωση"». “Εγκληματική Οργάνωση" είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., που σύμφωνα με την απόφαση για τη SIEMENS του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συστηματικά και διαχρονικά έπαιρναν μίζες από τη SIEMENS.
Αυτή είναι η "Εγκληματική Οργάνωση" του ΠΑΣΟΚ, που ξεπλένει μαύρο χρήμα, από την εποχή του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Παπαντωνίου και του Μαντέλη, που πήγαιναν βαλίτσες με εκατομμύρια μαύρα Μάρκα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή είναι η “Εγκληματική Οργάνωση" της Ν.Δ., που έχει στις τάξεις της παιδοβιαστές και οικονομικούς εγκληματίες.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για να τηρηθεί η Νομιμότητα στην Ελλάδα.
Το είδαμε αυτές τις ημέρες, που στο Εξωτερικό τους συλλαμβάνουν και δεμένους χειροπόδαρα τους πηγαίνουν φυλακή, ενώ εδώ στην Ελλάδα ακόμα, παρουσιάζουν την είδηση αυτή με όρους "Life style".
Αντί να δουν ποιοι ακόμα είναι ένοχοι και εμπλέκονται σε τέτοιου είδους εγκλήματα.

Αυτή η τελείως άδικη ποινή που μου επέβαλαν τελειώνει.
Το διακύβευμα αυτής της ιστορίας είναι αν θα είμαι έξω από τη φυλακή πριν ή μετά τις εκλογές.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ότι είναι δυνατόν, μεταχειρίζεται χίλια δυο παράνομα μέσα για να με κρατήσει στη φυλακή την περίοδο των εκλογών, γιατί τρέμει μία δυναμική προεκλογική εκστρατεία, κατά την οποία θα έχω φυσική παρουσία.
Αντιθέτως εμείς αξιοποιούμε κάθε νόμιμο Μέσο και με Θεσμικό τρόπο προσπαθούμε να αντιπαλέψουμε αυτό το Σύστημα.
Απλώς διεκδικούμε τα Δικαιώματά μας.

Σήμερα μιλώντας από ένα καρτοτηλέφωνο, έχουμε καταφέρει να μας ακούνε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή ενός Αγώνα, ενός κινήματος που σκοπεύει να πετάξει έξω τη διαφθορά, τα σκάνδαλα, την απάτη των πολιτικών και να βασιλέψει η Ευνομία σε κάθε επίπεδο.

Καλώ κάθε Έλληνα πολίτη να συστρατευθεί σε αυτόν τον Αγώνα.
Σε έναν Αγώνα που μπορεί να περιγραφεί μόνο με τη φράση που ανέσυρε από τα βάθη της ιστορίας (Ηρόδοτος «Ιστορίες» στίχος 8.263) ο ήρωας Κυριάκος Μάτσης, απευθυνόμενος στον κυβερνήτη των αποικιοκρατών άγγλων, Χάρτινγκ «ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί Αρετής».
Σε κάθε περίπτωση ο Αγώνας αυτός θα είναι νικηφόρος.
Η δική μου προσωπική περιπέτεια θα πρέπει να σας απασχολεί λίγο, καθώς το σημαντικότερο είναι όλοι ενωμένοι να πορευτούμε σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, του Αγώνα για την Πατρίδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια.
Στο τέλος αυτού του Αγώνα, ακριβώς επειδή είμαστε "καθαροί" και δεν αγωνιζόμαστε πολιτικά για να κονομήσουμε, όπως κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά για να σώσουμε την Πατρίδα μας θα είμαστε οι τελικοί νικητές.

Ηλίας Κασιδιάρης



.