GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εύα Καϊλή: "Σαρώνει" στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση για την προφυλάκιση της

Η είδηση ότι η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να την αναμεταδίδουν με ...


Η είδηση ότι η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να την αναμεταδίδουν με σήμανση «έκτακτο»

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, η οποία κρατείται από τις 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της έρευνας για το Qatargate, θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον ένα μήνα.
Αυτό έγινε γνωστό από το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα αναφέρει το πρακτορείο ANSA.

«Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή για το Qatargate» αναφέρει το Het Nieuwsblad.

«Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή, το αίτημα για ηλεκτρονικό βραχιόλι απέρριψαν οι δικαστές των Βρυξελλών» αναφέρει η Il Fatto Quotidiano.

«Παρατείνεται για ένα μήνα η κράτηση της Εύας Καϊλή» αναφέρει η γαλλική Le soir. «Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση αφού κατηγορήθηκε για έρευνα για διαφθορά» τονίζει.

«Διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: H Εύα Καϊλή κρατείται στη φυλακή», αναφέρει η L’ Echo με υπότιτλο ότι η «Εύα Καϊλή έχει προθεσμία 24 ωρών για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης παράτασης της κράτησής της».


«Qatargate: Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή» ο τίτλος της La Parisien.
Όπως προσθέτει: «Η βελγική δικαιοσύνη αποφάσισε να παραμείνει υπό κράτηση η ελληνίδα Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορήθηκε αυτόν τον μήνα για διαφθορά που αφορά το Κατάρ, ενώ της αφαιρέθηκε και η θέση της ως αντιπροέδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
Στο σκάνδαλο που προκάλεσε σοκ στις Βρυξέλλες και αύξησε τις εντάσεις μεταξύ του Κατάρ και της ΕΕ, η ελληνίδα ευρωβουλευτής είναι μία από τους τέσσερις υπόπτους που φυλακίστηκαν μετά την απαγγελία κατηγοριών για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», «ξέπλυμα χρήματος» και «διαφθορά».»

πηγη