GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μαθήτρια προσπάθησε να μπει με μαχαίρι στη Βουλή

Τι συμβαίνει στα σχολεία; Μαθήτρια ηλικίας 14 ετών επιχείρησε να μπει στο κτίριο της Βουλής έχοντας στην κατοχή της μαχαίρι, αλλά και μικ...


Τι συμβαίνει στα σχολεία;

Μαθήτρια ηλικίας 14 ετών επιχείρησε να μπει στο κτίριο της Βουλής έχοντας στην κατοχή της μαχαίρι, αλλά και μικροποσότητα κάνναβης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Πριν περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο πριν την είσοδο στην αίθουσα, η ανήλικη επιχείρησε να πετάξει το μαχαίρι που είχε κρύψει, ωστόσο έγινε αντιληπτή.

Η αστυνομία συνέλαβε την ανήλικη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή ήταν το δεύτερο που αφορούσε… επιχείρηση εισόδου μαθητή στη Βουλή με μαχαίρι.

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή και 14χρονος μαθητής γυμνασίου από την Αργυρούπολη στις αρχές Νοεμβρίου.

Το περιστατικό έγινε στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών στο Κοινοβούλιο.
Ο ανήλικος συνελήφθη, όταν το μαχαίρι εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο από τα μηχανήματα X-ray.

Δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα για το τι συμβαίνει στα σχολεία καθώς πλέον τα κρούσματα βίας είναι καθημερινά και ανήλικοι μαθητές δε νιώθουν καν το φόβο ότι μπορεί να υπάρξει κάποια τιμωρία.

Βέβαια εάν αυτό τον φόβο δεν το νιώθουν ούτε καν οι ενήλικες στην σύγχρονη Ελλάδα με το υπάρχον ποινικό πλαίσιο γιατί να το νιώσουν αυτό για ανήλικοι;

πηγη