GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μήνυμα ενότητας και νίκης από το Αγρίνιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα "Εθνικισμός και πολιτικές εξελίξεις" στο Αγρίνιο. Η αισιοδοξία και το αγωνιστικ...


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα "Εθνικισμός και πολιτικές εξελίξεις" στο Αγρίνιο.
Η αισιοδοξία και το αγωνιστικό πνεύμα κυριάρχησε.
Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου και υποψήφιος στη Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του Εθνικού Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ Μάνος Κώνστας τοποθετήθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην πατρίδα και την κοινωνία η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθώς και προηγούμενες κυβερνήσεις του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και τόνισε ότι είναι η ώρα των εθνικιστών που είναι οι μόνοι που προτείνουν άλλο πολιτικό δρόμο, γι' αυτό διώκονται με μανία.
Επισήμανε την αξία που έχει η διαφορετική πολιτική πρόταση και αναφέρθηκε στο βιβλίο του Ηλία Κασιδιάρη "Το δόγμα των 7 θαλασσών" ως ενδεικτικό της μιας νέας προοπτικής για την πατρίδα.
Μόνοι οι εθνικιστές δεν έχουν ανάμιξη στο σύγχρονο Ελληνικό αδιέξοδο όπως είπε. Εξέθεσε επίσης τις θέσεις μας απέναντι στην αισχρή και ληστρική στάση των αφελληνισμένων τραπεζών.

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, μέλος του Π.Γ του Εθνικού Μετώπου, που διεύθυνε τη συζήτηση αναφέρθηκε στη δυναμική του Εθνικού Κόμματος των Ελλήνων που μόνο αγωνίζεται για την εθνική ανασυγκρότηση.
Τόνισε τις συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών, της ενδοτικής στάσης απέναντι στην Τουρκία αλλά και τη διάλυση του συστήματος αξιών.
Η έλλειψη στο κοινοβούλιο των εθνικιστών όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δ. Ζαφειρόπουλος είναι εμφανής και έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη ασυδοσία του πολιτικού συστήματος.

Ο Χρήστος Ρήγας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρώην σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας, στους αγώνες που έχουν προηγηθεί στα δύσκολα τοπικά προβλήματα και στην ανάγκη εγρήγορσης του πατριωτικού κόσμου.
Η κινητοποίηση του κόσμου της περιοχής που αντιμετωπίζει το κύμα ακρίβειας, την διάλυση των αγροτών, την μετανάστευση των Ελλήνων κάνει την ανάγκη για νέα εθνική πολιτική πιο έντονη από ποτέ. "Θα είμαστε παρόντες", όπως τόνισε.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η υποψήφια Μαντώ Καραγιάννη που αναφέρθηκε στην άδικη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, του Κώστα Μπαρμπαρούση και των υπολοίπων και ο Νικόλαος Τριανταφύλου ιστορικό στέλεχος της περιοχής που καλωσόρισε την ενότητα των πατριωτών.


ellhnes.net