GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η δολοφονική επίθεση μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου - 7 σφαίρες σε 4 δευτερόλεπτα - Εισπράκτορας κυκλώματος προστασίας ο ένας νεκρός

Δύο νεκροί άνδρες, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών και μία γυναίκα τραυματίας, ο τραγικός απολογισμός από τη μαφιόζικη επίθεσ...

Δύο νεκροί άνδρες, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών και μία γυναίκα τραυματίας, ο τραγικός απολογισμός από τη μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, σε καφετέρια – bar στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μέρος αρκετά πολυσύχναστο

Σοκαρισμένη είναι η Νέα Σμύρνη, και όχι μόνο, από την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανθρώπων με πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια, σε ώρα κιόλας που ήταν γεμάτη από κόσμο.

Το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης ενώ το δεύτερο υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά.

Μια 35χρονη επίσης δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.


Όπως μετέδωσε το MEGA, ο δράστης βρισκόταν πίσω από κάποια δέντρα που ήταν μπροστά στην καφετέρια.
Καθώς γενικά στο σημείο είχε πολύ κόσμο, αυτό δε μπορούσε να κινήσει υποψίες και κάλλιστα μπορούσε να παριστάνει κάποιον που απλά έκανε τη βόλτα του.

Ξαφνικά μπήκε στο μαγαζί και έριξε 7 πυροβολισμούς μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, με κινήσεις που δείχνουν επαγγελματία του είδους.
Ο 41χρονος σκοτώθηκε ακαριαία με 3 ή 4 πυροβολισμούς και ο 44χρονος κατέληξε αργότερα.
Η 35χρονη πιθανότατα δέχτηκε την τελευταία σφαίρα, η οποία την πέτυχε στην κοιλιά.

Και όλα αυτά μέσα σε μια κατάμεστη καφετέρια, και ενώ ακριβώς μπροστά της βρίσκεται παιδική χαρά.

Ο «εισπράκτορας»

Η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτό δείχνει και η μαφιόζικη εκτέλεση των θυμάτων.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας νεκρός ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας».
Κι αυτό γιατί φέρεται να εισέπραττε τα χρήματα από την προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στην Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο που συμμετείχε.

Και οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και πιθανότατα εμπλέκονταν υποθέσεις ναρκωτικών.

Υπήρχε και συνεργός;

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές επίσης είναι το αν ο δράστης ενήργησε μόνος του η εάν υπήρχε συνεργός.

Η αστυνομία πιστεύει πως εάν υπήρχε συνεργός, τότε αυτός πιθανότατα καθόταν στην καφετέρια και ειδοποίησε τον δολοφόνο πότε ήταν κατάλληλη στιγμή να έρθει και να εκτελέσει τους δύο άνδρες.

Πάνω στον πανικό του κόσμου που έτρεχε να σωθεί τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι.
Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης:


πηγη