GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δελτίο Τύπου 29-12-2022: Σχετικά με την αποκρουστική εκδήλωση με στόχο ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Δελτίο Τύπου 29-12-2022 Η ανακοινωμένη αθλιότητα υπό τον τίτλο «Drag Xmas» σε βρεφονηπιακό σταθ...



Γραφείο Τύπου
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δελτίο Τύπου 29-12-2022

Η ανακοινωμένη αθλιότητα υπό τον τίτλο «Drag Xmas» σε βρεφονηπιακό σταθμό δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια ακόμα προσπάθεια των οργανωμένων έκφυλων του “Thessaloniki Pride” να δηλητηριάσουν παιδικές ψυχές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διοργανωτές ταυτόσημων αισχρών εκδηλώσεων σε χώρες της Δύσης έχουν πολλάκις καταδικαστεί ως εγκληματικές σπείρες παιδεραστών και διακινητών παιδικής πορνογραφίας!
Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, οι ίδιες οργανώσεις, στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας, χρησιμοποιούν απροκάλυπτα σύμβολα δηλωμένων παιδεραστών στα επίσημα λογότυπά τους!
Στην Ελλάδα, αυτοί που προσπαθούν να εισάγουν τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις δηλώνουν ότι βρίσκονται υπό την αιγίδα «γαλάζιων» δήμων και ότι συνεργάζονται με ΜΚΟ στις οποίες εμπλέκονται ακόμα και οικογένειες κυβερνητικών που υποκριτικά φωτογραφίζονται προσποιούμενοι τους καλούς Χριστιανούς!
Όμως, όλοι αυτοί μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν την Χρυσή Αυγή συνεχώς απέναντί τους σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις.
Αυτό το έχουμε ήδη αποδείξει μόλις τον περασμένο Ιούνιο όταν οι ακτιβιστές του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενάντια σε μια παρόμοια απόπειρα διάδοσης ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας.


Γραφείο Τύπου
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


.