GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τα εμβόλια Covid οδήγησαν σε πανδημία εφηβικών θανάτων - Ήταν πολλά τα δισ. για να αποκαλύψουν την σοκαριστική αλήθεια

Οι θάνατοι των εφήβων από το «εμβόλιο» κατά του Covid, αποκαλύπτουν το τεράστιο... «ελάττωμα» στην «Ταχύτατη Επιστήμη»: δόθηκαν βιαστικά ...


Οι θάνατοι των εφήβων από το «εμβόλιο» κατά του Covid, αποκαλύπτουν το τεράστιο... «ελάττωμα» στην «Ταχύτατη Επιστήμη»: δόθηκαν βιαστικά γιατί υπήρξε υπερπαραγωγή εμβολίων κι έπρεπε να διοχετευτούν για να μην χάσουν κέρδη οι Big Farma, χωρίς να υπάρχει επαρκής πληροφόρηση και γνώση από την μελέτη για τις συνέπειες και τις παρενέργειες

Χρειάστηκαν μερικοί μήνες μόνο για την ανάπτυξη των εμβολίων κατά της Covid-19, τη δοκιμή τους, την παραγωγή τους και την έναρξη της διανομής τους στο ευρύ κοινό, γεγονός που σημαίνει πως  πολλά βήματα παραλείφθηκαν ή περιορίστηκαν στο ελάχιστο, καθώς οι Big Pharma εταιρείες αγωνίζονταν για να κερδίσουν δισεκατομμύρια δολάρια μέσω αυτών.
Όπως είπε η Janine Small, στέλεχος της Pfizer στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον περασμένο μήνα, «προχωρούσαν με την ταχύτητα της επιστήμης».

Εκεί που ευδοκιμούν τα οικονομικά των Big Pharma... σταματά η πραγματική επιστήμη.

Όμως οι αύξοντες αριθμοί θανάτων εφήβων από το «εμβόλιο» κατά του Covid, αποκαλύπτουν ακριβώς το τεράστιο... «ελάττωμα» στην «Ταχύτατη Επιστήμη» που πληρώνουμε ήδη και θα πληρώνουμε για καιρό ακόμη: δόθηκαν βιαστικά λόγω υπερπαραγωγής και επιτακτικής ανάγκης διαφύλαξης των κερδών των Big Farma, παραγκωνίζοντας την ανάγκη επαρκούς πληροφόρησης και γνώσης για τις συνέπειες και τις παρενέργειες.

Η παραγωγή των εμβολίων έγινε σε χρόνο ρεκόρ, αλλά η ανάλυση των ανεπιθύμητων παρενεργειών και η διερεύνηση των θανάτων κινούνται πιο αργά από χελώνα και αυτό ήταν μελετημένο και γνωστό ότι θα γινόταν εξ'αρχής.

Το τέλειο παράδειγμα αυτού είναι η θλιβερή ιστορία του Joseph McGinty, ενός 14χρονου αγοριού από την Ιρλανδία που πέθανε τρεις εβδομάδες μετά το εμβόλιο.

Ο Joseph McGinty, μαθητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Achill Island της Ιρλανδίας, έλαβε το εμβόλιο Pfizer στις 20 Αυγούστου 2021.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2021, νοσηλεύτηκε όλη τη νύχτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Mayo και πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο McGinty επισκέφτηκε ξανά το νοσοκομείο για έλεγχο.
Πέθανε στο σπίτι του στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο ιατροδικαστής που εμπλέκεται στην υπόθεση, Pat O'Connor, χαρακτήρισε τον θάνατο του McGinty «θέμα σημαντικής δημόσιας ανησυχίας».

Έχουν περάσει σχεδόν 15 μήνες από τότε που πέθανε και μόλις τώρα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια έρευνα για το τι τον σκότωσε.
Το χειρότερο είναι ότι λένε ότι η έρευνα μπορεί να διαρκέσει χρόνια προτού υπάρξουν τα πραγματικά αποτελέσματα.
Εάν τα εμβόλια είναι τόσο επικίνδυνα όσο αποδεικνύουν οι πληθύνοντες αριθμοί, η ετυμηγορία από αυτήν την ιατρική έρευνα θα βγει μόνο αφού θα είναι πολύ αργά για τον πολύ κόσμο.
Ως μέρος της «σημαντικής έρευνας», οι αρχές δήλωσαν ότι θα ζητήσουν πληροφορίες ασφάλειας σχετικά με το εμβόλιο από την Pfizer.

«Οι συνθήκες του θανάτου του Joseph McGinty δείχνουν ότι του χορηγήθηκε εμβόλιο για τον COVID [και] ότι φαίνεται ότι υπήρξε αντίδραση ή σημαντική αλλαγή στις ιατρικές του συνθήκες μετά τη χορήγηση του εμβολίου και ότι στη συνέχεια, δυστυχώς, πέθανε », είπε ο O'Connor στην ακρόαση της Δευτέρας. 

Η δικηγόρος της οικογένειας Rita Kilroy είπε στο δικαστήριο: «Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ανησυχία για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια από υποτροπή ή παρενέργειες σε δύο περιπτώσεις», οπότε η έρευνα για τον θάνατο του McGinty θα συνεχιστεί και σε βάθος ιατρικά και νομικά.

Οι μελέτες συνδέουν τα εμβόλια COVID-19, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Pfizer, με αρνητικά αποτελέσματα για την υγεία —ιδιαίτερα μεταξύ των νεαρών ανδρών— συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.

Τον Ιούνιο του 2021, το The Defender ανέφερε για τον θάνατο του 13χρονου Jacob Clynick, μόλις τρεις ημέρες αφότου έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αρνήθηκαν να διερευνήσουν τον θάνατο του Clynick, παρόλο που ο θάνατος αναφέρθηκε στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) του οργανισμού.
Μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Νοεμβρίου 2022, έχουν αναφερθεί,
9 ακόμη θάνατοι στο VAERS μετά από εμβόλια για τον COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών, 
31 θάνατοι αναφέρθηκαν σε παιδιά 5 έως 12 ετών και,
133 θάνατοι μεταξύ εφήβων 12 έως 18 ετών.

Τον περασμένο μήνα, ο χειρουργός Joseph Ladapo, M.D., Ph.D., συνέστησε στην Φλόριντα να μην εμβολιάζονται με εμβόλια mRNA για τον COVID-19 άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών, δεδομένων των αποτελεσμάτων μιας μελέτης που διαπίστωσε 84% αύξηση στον κίνδυνο καρδιακού θανάτου σε νεαρά άτομα ενήλικες άνδρες εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό τους .

Από τον Μάρτιο, η Φλόριντα έχει προτείνει τον εμβολιασμό κατά mRNA κατά του COVID-19 σε υγιή παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών.

Στις 30/9, η Σουηδία ανήγγειλε ότι δεν θα συνιστούσε πλέον τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών και στη Δανία, τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν συνιστώνται σε άτομα κάτω των 50 ετών.

www.bankingnews.gr