GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ζαχάροβα σε Ουκρανία: Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι καιρός να κάνετε έρωτα - «Ο Ζελένσκι θα πάρει το βραβείο ως ο πρώτος έγκυος άνδρας στον κόσμο»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα προέβλεψε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντίμιρ Ζελένσκι θα μπορούσε να λάβει τ...


Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα προέβλεψε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντίμιρ Ζελένσκι θα μπορούσε να λάβει το βραβείο ως ο πρώτος έγκυος άνδρας στον κόσμο

"Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ίσως το ποσοστό γεννήσεων στην Ουκρανία θα βελτιωθεί εξαιτίας αυτών των διακοπών ρεύματος, επειδή οι άνθρωποι πρέπει να μένουν στο σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι λοιπόν η καλύτερη στιγμή για να κάνετε έρωτα και να απολαύσετε τη ζωή. Και το εννοώ".

Ναι, βγάζει νόημα τώρα. Το γεγονός ότι μέσα σε 30 χρόνια, από τον Κράβτσουκ έως τον Ζελένσκι, ο πληθυσμός της Ουκρανίας συρρικνώθηκε κατά 10 εκατομμύρια, ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα της ηλεκτρικής ενέργειας. Και επίσης ελαττωματικοί διακόπτες με τη Ρωσία.

Τώρα, στο κρύο, χωρίς φως και θέρμανση, τα πράγματα θα προχωρήσουν.

Έτσι, η Ζαχάροβα σχολίασε τα λόγια του Ουκρανού υπουργού Εξωτερικών Ντμίτρι Κουλέμπα ότι το ποσοστό γεννήσεων στην Ουκρανία θα βελτιωθεί λόγω αυτών των διακοπών ρεύματος.

"Σύμφωνα με τη λογική του Κουλέμπα, αν η Μπανκόβαγια παραμείνει χωρίς ρεύμα, το βραβείο για τον πρώτο έγκυο άνδρα είναι εγγυημένο στον Ζελένσκι", έγραψε η Ζαχάροβα.



πηγη