GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη “Οικονομικού Ταχυδρόμου”: Οργή για Κασιδιάρη στα υπόγεια της ΝΔ

Με αποκαλυπτικό άρθρο του, ο “Οικονομικός Ταχυδρόμος” αποδεικνύει τον πανικό και την ταραχή που έχει προκαλέσει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ σ...


Με αποκαλυπτικό άρθρο του, ο “Οικονομικός Ταχυδρόμος” αποδεικνύει τον πανικό και την ταραχή που έχει προκαλέσει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στα υπόγεια της Νέας Δημοκρατίας.

Η οικονομική ιστοσελίδα του συγκροτήματος Μαρινάκη έθεσε ένα αγωνιώδες ερώτημα σε πρωτοκλασάτο Νεοδημοκράτη: «Πως επιτρέπετε στον Κασιδιάρη να κάνει προεκλογική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή;» Απαντώντας, το ανώνυμο, πλην όμως υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος (μήπως πρόκειται για τον Μάκη Βορίδη;), δήλωσε εξοργισμένο με το γεγονός αυτό. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι σε λίγο καιρό θα τραβάνε τα μαλλιά τους στο Μέγαρο Μαξίμου, υπονοώντας ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συγκεντρώσει πολύ υψηλά ποσοστά στις προσεχείς εκλογές.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ:

Υπενθυμίζω στους κυβερνητικούς και στους ολιγάρχες, που αγχώνονται εξαιτίας της νόμιμης πολιτικής μου δραστηριότητας, ότι η κυβέρνηση μεταχειρίστηκε ήδη δεκάδες αντισυνταγματικές μεθόδους για να με φιμώσει, αλλά απέτυχε.

Με έκλεισαν παράνομα στη φυλακή. Απαγόρευσαν τις επικοινωνίες μου με τον έξω κόσμο πλην δικηγόρων.

Έστειλαν τα ΜΑΤ για να διακόψουν νόμιμη ομιλία μου. Μου έκαναν πειθαρχικό έλεγχο και προκαταρκτική έρευνα γιατί είπα ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. 

Παρ’ όλα αυτά η φωνή μου μιλά πλέον στις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Καμία δίωξη και καμία φυλακή δεν μπορούν να πληγώσουν την Αλήθεια και τον Αγώνα για την Πατρίδα.

           Για την ιστορία παραθέτουμε το επίμαχο άρθρο, που αποδεικνύει περίτρανα δύο πράγματα:

          α.       Η δημοκρατία έχει καταλυθεί οριστικά στην Ελλάδα από ένα διεφθαρμένο απολυταρχικό καθεστώς.

          β.       Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ επελαύνει δημοσκοπικά και θα μπει στη βουλή με υψηλά ποσοστά:

Οργή για το «άνετο» Κασιδιάρη

Κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ρωτήθηκε πρόσφατα: «Πώς επιτρέπετε να κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης προεκλογική εκστρατεία μέσα από τις φυλακές; Πώς επιτρέπει η κυβέρνηση να ηχογραφεί μηνύματα μίσους ένας καταδικασμένος νεοναζί, μέλος εγκληματικής οργάνωσης;»

Και ξέρετε ποια ήταν η απάντησή του; «Απορώ κι εγώ πώς επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Και θα βρεθούμε προ εκπλήξεως και τελικά θα… τραβάμε τα μαλλιά μας».

Η στήλη έχει αναφερθεί πολλές φορές σ’ αυτό που συμβαίνει με τον Κασιδιάρη. Στη δυνατότητα που του δίνει δηλαδή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, να σηκώνει το τηλέφωνο και να ηχογραφεί μηνύματα που παίζονται ακόμη και σε συγκεντρώσεις οπαδών του.

Αγρόν ηγόραζον στην Κατεχάκη. Μήπως δεν μπορούν να κάνουν κάτι;

Ασφαλώς και μπορούν, αλλά μάλλον δε θέλουν ή απλά ενδιαφέρονται για προσωπικές ατζέντες και προβολή.

Όταν όμως το λέει κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, και δείχνει εξοργισμένο για την πρακτική αυτή, τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ακούει κανείς στην Κατεχάκη;


ellhnes.net