GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο προσκήνιο

Ένα πολιτικό σύστημα σαθρό και διεφθαρμένο που παρέδωσε την κυριαρχία της πατρίδας, που ακολούθησε ενδοτική πολιτική απέναντι στην Τουρκί...


Ένα πολιτικό σύστημα σαθρό και διεφθαρμένο που παρέδωσε την κυριαρχία της πατρίδας, που ακολούθησε ενδοτική πολιτική απέναντι στην Τουρκία υποχωρώντας συστηματικά και επιτρέποντας την Τουρκική διείσδυση, ένα σύστημα που παρέδωσε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας, ένα σύστημα που ξεπούλησε χωρίς ντροπή το δημόσιο πλούτο που παρέδωσε στις ασύδοτες κομματικές συμμορίες τα κρατικά ταμεία, που διέλυσε τη λαϊκή βάση της οικονομίας και έστειλε στο εξωτερικό το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό ενώ υποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες αλλογενείς.
Το ίδιο σύστημα που αρνήθηκε την ενεργειακή αυτονομία και πρόκρινε στο όνομα της ανοιχτής οικονομίας μιας δράκα «εταιριών» που λυμαίνονται το λαϊκό εισόδημα.
Αυτό το σύστημα επιμένει μέσα από την επικοινωνιακή του παντοκρατορία ότι όλα πάνε καλά την ίδια στιγμή που οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις αγγίζουν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.

Σε αυτό το σύστημα εμπλέκεται ένας κόσμος ολόκληρος, που με τις ίδιες μεθοδεύσεις δηλαδή: δήθεν αναλύσεις, στημένα δημοσιεύματα, ρουσφετολογία, ψεύτικες προσδοκίες, ένα κράτος υπηρέτης των κομματικών και οικονομικών συμφερόντων, επιχειρεί να ανακόψει την καθαρή σκέψη που βασίζεται σε ξεκάθαρα συμπεράσματα τα οποία φωνάζουν ότι έχουν αποτύχει και οδηγούν σε νέες καταστροφές.
Προσπαθούν να σταματήσουν την αποδοκιμασία χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό από τον πολίτη σε ένα άθλιο πολιτικό προσωπικό και σε αποτυχημένες ιδέες που προτείνουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, και διάφορες παραφυάδες.
Καθημερινά, μέσα από αποκαλύψεις που προξενούν αηδία φανερώνεται σε όλη του την έκταση ποιο είναι το κράτος, οι θεσμοί, οι υπηρεσίες και ακόμα περισσότερο σε τι κατάσταση έχει περιέλθει η κοινωνία μετά από τόσα χρόνια μεταπολιτευτικού βίου.
Το σύστημα αξιών έχει συνθλιβεί από τους πολιτικούς και τα κόμματα που λειτούργησαν χωρίς αίσθηση καθήκοντος με μοναδικό γνώμονα την εξουσία.
Η οσμή των σκανδάλων δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί.
Μια κοινωνία αποσαθρωμένη σε βάθος κατάλληλη μόνο για μπίζνες και εύκολες εκλογικές νίκες.
Είναι άραγε τυχαία η πολιτική κινητικότητα του Μίχου, είναι τυχαίο να παρακολουθούνται χιλιάδες Έλληνες - στην εποχή της παράδοσης της Μακεδονίας ο αριθμός δεκαπλασιάστηκε και ο Μητσοτάκης φρόντισε να τον αυξήσει κι άλλο- είναι λογικό να εξέρχονται των φυλακών καταδικασμένοι για βιασμούς, είναι τυχαίο να εκδίδονται αποφάσεις μετά από πολιτική πίεση όπως στην περίπτωση των φυλακισμένων εθνικιστών;
Είναι τυχαίο ότι οι βουλευτές της ΝΔ πρωτοστατούν στο εύκολο χρήμα και την καταλήστευση των ιδιωτών και του δημοσίου;
Είναι γεγονότα και συνέπειες μιας πραγματικής εξαθλίωσης που συντελείται μέσα από την κυριαρχία των ξένων συμφερόντων αλλά και του υποταγμένου εγχώριου συστήματος.

Η ώρα για την πολιτική ανατροπή αυτού του συστήματος έχει φτάσει.
Όλες οι δυνάμεις που το συγκροτούν έχουν δοκιμαστεί και γνωρίζει κάθε Ελληνίδα και Έλληνας ότι είναι αυτοί που ευθύνονται.
Ο πατριωτικός κόσμος ακηδεμόνευτα και ανυποχώρητα έχει ως πολιτικό βραχίονα το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που με την συνεργασία του Εθνικού Μετώπου αλλά και καθημερινά με την προσχώρηση ομάδων και πατριωτών συγκροτούν τη δύναμη ευθύνης, αποφασιστικότητας και συνέπειας.
Ο φορέας έχει κατορθώσει να δίνει λύσεις και διεξόδους στο ζήτημα της ενεργειακής αυτονομίας, αναμόρφωσης των γεωπολιτικών ισορροπιών, ανάπλασης της ίδιας της κοινωνίας μέσα από ένα όραμα, καθώς και απαντήσεις για την άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ανεργίας, ώστε η αγανάκτηση να γίνεται δημιουργική πνοή και δίνονται πειστικές λύσεις απέναντι στον δήθεν μονόδρομο του χρέους και της αποικίας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν το πρόκριμα της κοινωνίας για εκπροσωπήσουν τον πατριωτικό κόσμο επιτέλους όχι στα πλαίσια της διαμαρτυρίας αλλά της νέας πολιτικής σελίδας για την ιστορία του τόπου.
Αυτοί μόνον μπορούν στην παρούσα φάση να φέρουν μια ανάσα στην κοινωνία, μια ελπίδα στο έθνος.
Ας σκεφτεί ο πολίτης ποιος άλλος φορέας συνδυάζει την ανυποχώρητη ρήξη με το σύστημα, την αποδεδειγμένη αγωνιστική συνέπεια, την ιδεολογική συγκρότηση.
Όσοι άλλοι αναφέρονται σε πατριωτισμό, η πολιτεία τους δείχνει ποιοι είναι.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας,

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Υποψήφιος Β2 Δυτικής Αθήνας με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

.