GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θέλω τα λεφτά μου πίσω - Χαμός με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+ που πλήρωσαν… τζάμπα

Ξεσπούν στο Twitter οι χρήστες που κατέβαλαν συνδρομή για να απολαύσουν το Μουντιάλ 2022 Δεν πέρασε ένα 24ωρο και το ΑΝΤ1+ παρουσίασε νέα...


Ξεσπούν στο Twitter οι χρήστες που κατέβαλαν συνδρομή για να απολαύσουν το Μουντιάλ 2022

Δεν πέρασε ένα 24ωρο και το ΑΝΤ1+ παρουσίασε νέα προβλήματα με τους χρήστες που έχουν πληρώσει για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ 2022 να εξαγριώνονται.

Κόσμος έχει δώσει χρήματα για να δει Μουντιάλ και Μουντιάλ δεν βλέπει.

Η τελετή έναρξης και το πρώτο ματς της διοργάνωσης προβλήθηκε από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 και η συνδρομητική του πλατφόρμα μπήκε χθες στο… παιχνίδι με το Αγγλία – Ιράν.

Ωστόσο το ντεμπούτο αυτό δεν έγινε και με μεγάλη επιτυχία καθώς «έπεσε» πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης και τα άλλα δύο ματς της ημέρας προβλήθηκαν ξανά από τον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Σήμερα το βλέμματα ήταν στραμμένα ξανά στο ΑΝΤ1+ για το Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, ωστόσο από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα πολλές συνδρομές αντιμετώπισαν προβλήματα. Μπορεί η πλατφόρμα να μην έπεσε όπως χθες, ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες που βλέπουν… μαύρο.

Κάποιοι μάλιστα έχουν ήχο, αλλά όχι εικόνα. Γεγονός που δείχνει πως η προβολή του Μουντιάλ 2022 από τον ΑΝΤ1+ συνεχίζεται με προβλήματα.


πηγη