GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Great Reset: Οι παγκόσμιοι περιορισμοί για τον Covid ήταν η πρόβα τζενεράλε για τα επερχόμενα κλιματικά lockdowns

Τα lockdown για τον Cοvid ήταν κυριολεκτικά μια εκδοχή αυτού που ζητούσαν για δεκαετίες στο κίνημα για την κλιματική αλλαγή Τα lockdowns ...


Τα lockdown για τον Cοvid ήταν κυριολεκτικά μια εκδοχή αυτού που ζητούσαν για δεκαετίες στο κίνημα για την κλιματική αλλαγή

Τα lockdowns για την πανδημία του κορωνοϊού ήταν μόνο η αρχή και οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον πληθυσμό για άλλη μια φορά με καραντίνες για τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή.

Ο συγγραφέας Marc Morano προειδοποίησε ότι τα lockdown για τον Covid απέδειξαν ότι ο εξαναγκασμός των ανθρώπων να παραμείνουν στα σπίτια τους και ο περιορισμός της οικονομικής τους δραστηριότητας θα μπορούσε να προστατεύσει το περιβάλλον μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων, γράφει ο ιστότοπος Noqreport.
«Τα lockdown για τον Cοvid ήταν κυριολεκτικά μια εκδοχή αυτού που ζητούσαν για δεκαετίες στο κίνημα για την κλιματική αλλαγή», είπε ο Morano.

Κίνημα αποανάπτυξης

«Παρακολουθώ σε κάθε Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα… και αυτό που απαιτούν αυτές οι συνεδριάσεις είναι το «κίνημα αποανάπτυξης» ή «σχεδιασμένες υφέσεις», για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Και αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτικές βραδύτερης οικονομικής ανάπτυξης ή ακόμα και ύφεσης να μειώσει τις εκπομπές».

Ο Morano επισημαίνει πως οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης ισχυρίζονται ότι τα lockdown και η μείωση των λεγόμενων εκπομπών είναι απλώς εργαλεία για τον απώτερο στόχο τους, που είναι ο απόλυτος έλεγχος.

Καθεστώς αυταρχισμού

«Αν ζεις υπό καθεστώς αυταρχισμού, αν ζεις υπό τον κυβερνητικό έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής σου, λύνονται προβλήματα υγειονομικά και περιβαλλοντικά», είπε με διάθεση ειρωνείας ο Morano.
«Το θέμα είναι ότι θέλουν τον έλεγχο και θα κάνουν ό,τι πρέπει, είτε πρόκειται για ιό, είτε για κλίμα, πείτε το – θέλουν να επικαλεστούν εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Αυτό είναι πραγματικά το θέμα: έκτακτες εξουσίες για παράκαμψη της δημοκρατίας».

Παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις που προωθούν τα lockdownw για την κλιματική αλλαγή Οργανισμοί όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Great Reset έχουν επαινέσει τα lockdown για τον Covid και τη συμμόρφωσή τους με αυτά για την ικανότητά τους να μειώνουν τις παγκόσμιες εκπομπές ρύπων.

Σύμπτωση;

Το 2019, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε πως ο κόσμος χρειάζεται να μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά περίπου 7% κάθε χρόνο για να επιτύχει τους στόχους που ορίζονται στη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.
«Ένα χρόνο αργότερα, λόγω των lockdown, είχαμε μείωση 7% στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα», είπε ο Morano. «Ήταν σχεδόν όπως το έθεσαν τα Ηνωμένα Έθνη».

Ο Morano επεσήμανε επίσης πώς ηγετικά μέλη του ΟΗΕ επαίνεσαν τα lockdown για το πόσο σπουδαία ήταν υποτίθεται για το περιβάλλον, παραθέτοντας ακόμη και έναν επικεφαλής του κλίματος που χαρακτήρισε τα lockdown και το «παγκόσμιο κλείσιμο της οικονομίας» τον μόνο τρόπο για την επίτευξη των κλιματικών στόχων του ΟΗΕ.

Ατομική ευθύνη

Ο ΟΗΕ δεν είναι ο μόνος οργανισμός που ζητά lockdown που σχετίζεται με το κλίμα.
Το WEF εξήρε πρόσφατα τα lockdown για την ικανότητά τους να «επιδεικνύουν τον πυρήνα της ατομικής κοινωνικής ευθύνης» και γιατί βοήθησαν να ανοίξει ο δρόμος για την αποδοχή των περιορισμών που σχετίζονται με το κλίμα στην ελευθερία μετακίνησης και στην οικονομική συμμετοχή.


www.bankingnews.gr