GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κολωνός: «Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση»

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκ...


«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται»

Για μια υπόθεση που θα μας απασχολεί για καιρό έκανε λόγο, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, αναφερόμενη στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται».

Η κ. Ιωάννου έκανε λόγο για ένα μεγαλύτερο κύκλωμα πίσω από τον 53χρονο.

«Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν ήταν το blindchat.gr που είναι ανώνυμη πλατφόρμα στην οποία ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος βρίσκεται από πίσω. Θα έπαιρνε ο φερόμενος ως δράστης τέτοια ευθύνη ώστε να στέλνει υλικό χωρίς να ξέρει ποιος είναι από πίσω; Γινόταν μόνο εκεί η ανταλλαγή ή και μιλημένα σε ανθρώπους που γνώριζε», αναρωτήθηκε η κ. Ιωάννου, τονίζοντας ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

«Τα πάντα μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από τις διωκτικές Αρχές και θα δούμε όλες τις διαδρομές και τις συνδιαλλαγές που υπήρχαν».

Η αποκάλυψη

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 53χρονος κρατά έναν σταυρό και το περιφέρει μέσα στην εκκλησία. Είναι ο ίδιος 53χρονος άνδρας που επί 4 μήνες -όπως αποκαλύφθηκε- βίαζε, βιντεοσκοπούσε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στο Κολωνό.

Τρέχοντας με σκυμμένο το κεφάλι και κουκούλα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι για να ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Με τις αρχές πάντως να βλέπουν πως από πίσω κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα παιδιά.

Μαστροπός…υπεράνω υποψίας

Οικογενειάρχης. Ψάλτης. Καλός Χριστιανός. Φιλόζωος, φιλάνθρωπος, πολιτευόμενος και πολυφωτογραφημένος με επιφανείς πολιτικούς, ηθοποιούς και ιερείς … Μέλος της Νέας Δημοκρατίας που διαγράφηκε άρον – άρον μετά το σκάνδαλο μεγατόνων όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Πράγματι ο συγκεκριμένος είχε διατελέσει μέλος της ΝΔ. Έχει ανασταλεί ήδη η ιδιότητα του. Είναι αυτονόητο αυτό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ένας δράστης υπεράνω υποψίας που όμως πολλά μάτια τον είχαν δει ανεξήγητα διαχυτικό με την ανήλικη.

Μια γειτονιά που -όπως λέει- έπεσε από τα σύννεφα.

Όλοι στα μεταξύ τους πηγαδάκια πάντως απορούσαν πως από ένα μικρό μίνι μάρκετ στον Κολωνό ο 53χρονος κατάφερνε να κάνει τεράστιες δωρεές, αγαθοεργίες αλλά και προεκλογικές συγκεντρώσεις στο σπίτι του.

Ο εφιάλτης για το ανήλικο κορίτσι άρχισε όταν τον περασμένο Απρίλιο έπιασε δουλειά στην επιχείρηση του δράστη για να βγάζει το χαρτζιλίκι, το οποίο είχε μεγάλη ανάγκη η πολύτεκνη οικογένειά της, που έχει συνολικά 8 παιδιά.

Οργανωμένο σχέδιο βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, μέσα σε αυτό το κλειδαμπαρωμένο σήμερα μίνι μάρκετ, ο 53χρονος με την απειλή όπλου τη βίαζε συστηματικά.

Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής με την ίδια να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς τουλάχιστον 10 άτομα ως βιαστές της.

Τι είπε η 12χρονη στους αστυνομικούς

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν.»

Οι φρικτές πράξεις γίνονταν μέσα σε αυτοκίνητα κοντά στον σταθμό «Σεπόλια». Για κάθε ραντεβού ο 53χρονος λάμβανε από 50 έως 70 ευρώ με κάποιους πελάτες μάλιστα να φεύγουν από το σημείο όταν αντιλαμβάνονταν την ηλικία της μικρής.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του καθώς είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συνευρεθούν με την ανήλικη.

«Υπάρχουν στοιχεία, τα δεδομένα αυτά και να θέλουν κάποιοι να τα σβήσουν, δεν σβήνουν. Είναι καταγεγραμμένα. Άρα με απλά λόγια περιμένω από τον Εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες να δημοσιοποιήσει τα ονόματα και τις φωτογραφίες των «κυρίων» αυτών» ανέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Μανώλης Σφακιανάκης.

Μέσα από δεκάδες ψεύτικα προφίλ στα σόσιαλ μίντια, ο 53χρονος ψάρευε τους υποψήφιους πελάτες, ηλικίας από 30 έως 50 ετών.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μια ακόμη ανήλικη σκοπεύει να καταγγείλει τον 53χρονο κατηγορούμενο καθώς στο παρελθόν την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικώς.

Της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και ασχολούταν συνέχεια με το κινητό της.

Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και ξεκίνησε να ρωτάει επίμονα.

Η 12χρονη είπε τα όσα φρικτά βίωνε και η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο 53χρονος εκτός από το γεγονός ότι το κακοποιούσε, χρησιμοποιούσε και το κινητό του για να δημοσιεύει βίντεο σε συγκεκριμένη πλατφόρμα στην οποία υπάρχει και η δυνατότητα διαλόγου μεταξύ των μελών της.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ, αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ όμως η ίδια θα τον ψάξω» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 12χρονης.

Ο 53χρονος κατηγορείται για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση αλλά και την έκδοση του παιδιού σε άγνωστο αριθμό παιδόφιλων ενώ η 12χρονη σήμερα βρίσκεται στην υποδιεύθυνση προστασίας ανήλικών.

«Δεν έχει έρθει κανένας να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος 12χρονης, έκανε λόγο για σοκαριστική υπόθεση.

«Είναι μια σοκαριστική υπόθεση, δεν έχω να πω πολλά γιατί βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης που είναι μυστική. Έχω δηλώσει παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας από τη μεριά της οικογένειας, που είναι συγκλονισμένη».

Η ίδια έκανε λόγο για «ανυπόστατες φήμες για σκευωρία και πλεκτάνη εις βάρος του 53χρονου» και μια ογκωδέστατη δικογραφία 1.000 σελίδων «που πρέπει να μελετηθούν».

«Τα ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει το παιδί»

«Έχω σοβαρό παράπονο από τα κανάλια. Η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί και δεν έχουν σεβαστεί τίποτα. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί, είναι γνωστή η ταυτότητά του, οι δημοσιογράφοι είναι όλη μέρα και όλη νύχτα έξω από το σπίτι της οικογένειας. Έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφία του παιδιού με πίξελ. Εμείς θα στείλουμε εξώδικο σε όλα τα κανάλια για να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα», είπε η δικηγόρος της οικογένειας αναφερόμενη στην υπόθεση.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί ακόμα, εκμεταλλεύεται το παραμικρό σε βάρος του παιδιού. Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία του παιδιού που βάλλεται από παντού. Αυτό που υφίσταται τώρα είναι δεύτερη διαπόμπευση. Κάνω έκκληση στα κανάλια και τους δημοσιογράφους να αφήσουν την οικογένεια στην ησυχία τους γιατί περνούν ένα βασανιστήριο».

«Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού»

Σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου, καμία κρατική υπηρεσία δεν έχει αναλάβει ακόμη την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος από την κοινωνική υπηρεσία, από το κράτος, που θα μπορούσε να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού».

Όπως λέει η ίδια, σήμερα μόνο πήραν τηλέφωνο την οικογένεια και ανακοίνωσαν ότι έχει οριστεί παιδοψυχολόγος για την ανήλικη.


πηγη