GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ερευνήτρια Λέσχης Μπίλντερμπεργκ: Πρώτη φορά που οι ελίτ επαναστατούν εναντίον του λαού - Τι αποκαλύπτει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων

"Τα μέσα ενημέρωσης σας κάνουν να πιστεύετε ότι ο Πούτιν είναι εισβολέας, μια τυπική λέξη από το εγχειρίδιο προπαγάνδας των μυστικών...


"Τα μέσα ενημέρωσης σας κάνουν να πιστεύετε ότι ο Πούτιν είναι εισβολέας, μια τυπική λέξη από το εγχειρίδιο προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών για να δημιουργήσετε μια δημόσια εικόνα απαξίωσης όπου το θύμα είναι ο επιτιθέμενος και ο επιτιθέμενος το θύμα" αναφέρει

Σημαντικότατες αποκαλύψεις και ενδιαφέρουσες αναλύσεις κάνει στην νέα της συνέντευξη στην El Espanol  η Cristina Martín*, ειδικός στο Bilderberg Club. «Είναι η πρώτη φορά που οι ελίτ επαναστατούν εναντίον του λαού» σημειώνει μεταξύ άλλων προκαλώντας εντύπωση. 

Μιλώντας για την περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ μετά από 17 χρόνια έρευνας αποτυπώνει τον κίνδυνο που εγκυμονεί για την κοινωνία αυτή η ομάδα ισχυρών ανθρώπων.

"Όπως βλέπουμε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Έχουν ένα όραμα για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος και για να εκπληρωθεί, πρέπει να χάσουμε τις περιουσίες μας, τις ελευθερίες μας και τον τρόπο ζωής μας.

Μας λένε ότι για να σώσουμε τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή - άλλη μια από τις πολεμικές τακτικές τους - δεν χρειάζεται να κάνουμε παιδιά.

Εάν αυτό το μήνυμα προχωρήσει, οι μητέρες που θέλουν να τα έχουν θα χαρακτηρίζονται ως δολοφόνοι του κλίματος και τα παιδιά ως εγκληματίες.

Η πολιτική και η ισχύς των μέσων ενημέρωσης ενέχει πολλούς κινδύνους για τη φυσική ζωή των ανθρώπων" λέει η συγγραφέας. 

Σε άλλο σημείο τονίζει: 

"Όταν αρχίζεις να ακολουθείς το «αποτύπωμα» του χρήματος, εμφανίζεται πάντα ένας άνθρωπος.

Όσοι επισημαίνουν ότι δεν γνωρίζουμε τους ιθύνοντες, ίσως δεν έχουν αφιερώσει αρκετό χρόνο στην έρευνα.

Σε άλλους αρέσει περισσότερο να πρωταγωνιστούν και η εμφάνιση στα media και σε άλλους δεν αρέσει να βγαίνουν δημόσια.

Είναι εκεί και είναι άνθρωποι με ονόματα και επώνυμα που σταδιακά δημιουργούν μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια στα οποία έχουν προστεθεί όσοι γίνονται εκατομμυριούχοι και σκοπεύουν να πάρουν περισσότερα από τα χρήματά τους.

Δεν είναι άθικτοι και αόρατοι. Νομίζω ότι αυτή η προπαγάνδα προωθείται ιδιαίτερα από αυτούς, γιατί σημαίνει έλεγχος: αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις, θα νιώσεις φόβο, σεβασμό, δεν θα το πλησιάσεις κ.λπ. Η έρευνα για τα χρήματα σας δίνει τα ονόματα".

Σχετικά με τις μόνιμες διχογνωμίες μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, εθνικού και μεταναστευτικού κ.λπ. και την προσπάθεια διχασμού των ανθρώπων εξηγεί:

"Ναι, ο στόχος είναι πάντα ο έλεγχος. Στην Ισπανία, όταν πεθαίνει ο Φράνκο, μπαίνουν οι Αμερικάνοι για να καταλάβουν τη χώρα και αντιλαμβάνεσαι - από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα - ότι ήθελαν να καταστρέψουν την αληθινή αριστερά και να φτιάξουν κόμματα εύκολα διαχειρίσιμα.

Ο Κίσινγκερ είπε: «Αυτός που κινείται δεν φαίνεται στη φωτογραφία».

Η ιστορία ήταν να δημιουργηθούν ελκυστικές για τους ψηφοφόρους ελκυστικές εντολές, που δεν εμπίπτουν σε πολλές περιπλοκές και τις οποίες χειραγωγούσαν εκ των υστέρων αυτά τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια που επρόκειτο να προσγειωθούν στην Ισπανία ανυπόμονα να αρπάξουν όλο μας τον πλούτο.

Υπό αυτή την έννοια, τους λειτούργησε πολύ καλά.

Στο Κοινοβούλιο δύσκολα μπορούμε να αισθανόμαστε αντιπροσωπευόμενοι, αφού ποτέ δεν θα αναλύσουν σε βάθος τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων μας, ούτε πρόκειται να δημιουργήσουν νόμους για να τιμωρήσουν τις διαφθορές του ίδιου του συστήματος. Βλέπουμε ότι αυτοί που ψηφίζουν δεν εκπροσωπούνται από πολιτικούς".

Για την αντιπαράθεση μεταξύ Ευρώπης και Πούτιν σχολιάζει: 

"Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ρωσία είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στην οικοδόμηση αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Αυτοί οι υπερεθνικοί οργανισμοί με δημόσια εμφάνιση ελέγχονται από τη βορειοαμερικανική ιδιωτική δύναμη όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση κ.λπ.

Αν αρχίσετε να ερευνάτε ποια είναι τα ορατά κεφάλια, βγαίνουν δύο από τα σπουδαία αμερικανικά επώνυμα: ο πρώτος πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ΜακΝαμάρα, προέρχεται από το Ίδρυμα Ροκφέλερ και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ήταν προηγουμένως στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Στην περίπτωση της Ρωσίας και της Κίνας δεν μπορούν να απομονωθούν γεωπολιτικά από τον κόσμο, αλλά το πρόβλημα που έχουν αυτές οι δύο χώρες σε σχέση με αυτές τις ομάδες είναι ότι δεν είναι πρόθυμες να καταστρέψουν την εθνική τους κυριαρχία.

Τα μέσα ενημέρωσης σας κάνουν να πιστεύετε ότι ο Πούτιν είναι εισβολέας, μια τυπική λέξη από το εγχειρίδιο προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών για να δημιουργήσετε μια δημόσια εικόνα απαξίωσης όπου το θύμα είναι ο επιτιθέμενος και ο επιτιθέμενος το θύμα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε ένα έγγραφο από την Rand Corporation, ένα think tank του Πενταγώνου, στο οποίο λέει ότι η Ρωσία πρέπει να προκληθεί και να «κόψει» τους δεσμούς του Nord Stream γιατί αυτό θα καθιστούσε τη Γερμανία ανεξάρτητη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα την έκανε δύναμη και στην ατμομηχανή της Ευρώπης.

Αν δεν το ξέρετε αυτό, θα χειραγωγηθείτε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα κέντρα εξουσίας και αυτή η πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ψήφο του λαού. 

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Pedro Sánchez ήταν στο Bilderberg Club το 2015 και έχει δεσμούς με αυτές τις ελίτ" 

H ειδική αναλύτρια τέλος παρουσιάζει με τα πλέον μελανά χρώματα το μέλλον: 

"Υπάρχουν τόσες πολλές κοινωνικές αλλαγές και εισάγονται τόσα πολλά κοινωνιολογικά πειράματα στα οποία γίνεται λόγος για έναν κόσμο του μετασύμπαντος, για τόσες πολλές τεχνολογίες όπως το Neuralink, ένα τσιπ που δοκιμάστηκε από τον Elon Musk σε πιθήκους.

Βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή και νομίζω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι ζούμε την ιστορία και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη εδώ με διαφορετικά όπλα.

Το ερώτημα είναι: Τι θα εκτιμήσουμε ως κοινωνία;

Τι θα διαφυλάξουμε για το μέλλον και τι θα αφήσουμε πίσω μας;

Όσες εχθροπραξίες κι αν υπάρχουν σε πνευματικό, πολιτιστικό ή επιστημονικό επίπεδο, ο άνθρωπος θα επικρατήσει.

Δεν βλέπουμε τους πρώτους τυράννους στην ιστορία, ούτε είναι η πρώτη τεχνολογική επανάσταση, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι ελίτ επαναστατούν εναντίον του λαού.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της εποχής και του σημερινού πολέμου.

Νομίζω ότι όταν το ξεπεράσουμε και περάσουν 100 ή 200 χρόνια, οι απόγονοί μας θα πουν, «Υπήρχαν κάποιοι που πολέμησαν και κάποιοι αρνήθηκαν να τους κατατροπώσουν».

Αυτή τη στιγμή, η κοινωνία είναι γεμάτη από αφανείς ήρωες που στη μικρή τους γωνιά κάνουν μεγάλα μικρά πράγματα.

Συντηρούν τη φύση και την ανθρώπινη ψυχή... Ας συνεχίσουμε να είμαστε άνθρωποι!

Οι μόδες θα περάσουν, τα μικροτσίπ θα έρθουν, ο κόσμος θα τα φορέσει εκτός μόδας και μετά θα τα πετάξει ως άχρηστα σκουπίδια.

Είναι μια μοναδική στιγμή να παρατηρείς τη συμπεριφορά της κοινωνίας όταν της δίνουν τόση τεχνολογία, διώξεις και σκλαβιά ταυτόχρονα"

*Η Cristina Martín Jiménez (El Viso de Alcor, Σεβίλλη, 1974) είναι πρωτοπόρος στην έρευνα της Λέσχης Bilderberg, Έχει περισσότερα από οκτώ βιβλία αφιερωμένα στα σχέδια των ελίτ, με τελευταίο: «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη εδώ» που δημοσιεύτηκε στο 2021.

Επιπλέον, η διδάκτωρ Επιστημών Επικοινωνίας-Δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης από το 2017, συγγραφέας και παρουσιάστρια, σπούδασε στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα.


πηγη