GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επικεφαλής του Γραφείου του Ζελένσκι: Τέρμα τα παραμύθια! Η Ουκρανία δεν θα υποχωρήσει για να αποτρέψει τον Παγκόσμιο Πόλεμο

''Τονίζω ότι η Ουκρανία αναζητά ειρήνη, αλλά οι συνθήκες μας είναι γνωστές σε όλους'' Ο Andriy Yermak, επικεφαλής του γρα...


''Τονίζω ότι η Ουκρανία αναζητά ειρήνη, αλλά οι συνθήκες μας είναι γνωστές σε όλους''

Ο Andriy Yermak, επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, επέκρινε τη θέση εκείνων που ζητούν παραχωρήσεις στη Ρωσία για να αποφευχθεί ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα The Washington Post.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την αρχή των εχθροπραξιών, έχουν αλλάξει πόσα σενάρια! Στην αρχή έλεγαν, '' Η Ουκρανία πρέπει να εξαφανιστεί, τότε η Ρωσία θα ηρεμήσει'' και αργότερα άλλαξε σε ''Η Ουκρανία πρέπει να παραδοθεί για να μην παγώσει η Ευρώπη''.

«Τώρα το σενάριο έχει ως εξής: ''Η Ουκρανία πρέπει να σταματήσει να απελευθερώνει τα εδάφη της για να μην ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος''.

Διευκρίνισε ότι η παρούσα κατάσταση δεν ταιριάζει στο καθεστώς του Κιέβου.

Την ίδια ώρα, διάφοροι πολιτικοί και επιχειρηματίες καλούν τις ουκρανικές αρχές να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία «για χάρη της ανθρωπότητας και της ειρήνης, αλλά όχι για χάρη της Ουκρανίας και της δικαιοσύνης».

«Τονίζω ότι η Ουκρανία αναζητά ειρήνη, αλλά οι συνθήκες μας είναι γνωστές σε όλους», πρόσθεσε.


πηγη