GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο εθνικιστικός ποταμός παρασύρει τα αναχώματα και ελευθερώνει την Ευρώπη

Σε όλη την πορεία των μνημονιακών ετών στην Ελλάδα, πολλά κόμματα, κάτω από την – κατ’ αυτούς - απειλή γιγάντωσης του Εθνικισμού στην χώρ...


Σε όλη την πορεία των μνημονιακών ετών στην Ελλάδα, πολλά κόμματα, κάτω από την – κατ’ αυτούς - απειλή γιγάντωσης του Εθνικισμού στην χώρα, προσπάθησαν να καλύψουν τον χώρο δεξιότερα από τη νεοφιλελέ ΝΔ, για να μην καταλήξουν οι ψήφοι σε πραγματικούς πατριώτες.

Σχεδόν όλοι, όπως το ίδιο αναμένουμε πως θα γίνει και με τον Βελόπουλο, ήταν μιας χρήσης, ενώ και οι ΑΝΕΛ που συγκυβέρνησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταποντίστηκαν και τελικά εξαϋλώθηκαν.

Βλέπουμε διάφορους σχηματισμούς με πολλά διαφορετικά πρόσωπα, να έχουν αποπειραθεί να κάνουν νέα εγχειρήματα στον πατριωτικό χώρο, σε μια εποχή που η άνοδος του εθνικισμού στην Γηραιά Ήπειρο, είναι ολοφάνερη και δεδομένη.

Η διακυβέρνηση της μίας χώρας μετά την άλλη, πέφτει στα χέρια πατριωτών.

Πρώτα η Ουγγαρία, μετά η Σουηδία, τώρα η Ιταλία, με την Λεπέν να κρατά πάντα ψηλά τη σημαία της εθνικής αντίστασης στη Γαλλία και τους Ισπανούς να είναι έτοιμοι επίσης για να εκτοξεύσουν τον εθνικό χώρο. Τον μόνο ιδεολογικά που μπορεί να διασώσει τον κάθε λαό ξεχωριστά και όλοι μαζί την Ευρώπη.

Την ίδια ώρα οι Έλληνες εθνικιστές βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές. Αλλά επειδή οι ιδέες δεν φυλακίζονται, όπως πολλάκις έχει αναφέρει ο ιδρυτής των ΕΛΛΗΝΩΝ, Ηλίας Κασιδιάρης, ο κόσμος και στηρίζει και αγκαλιάζει την προσπάθειά μας.

Αυτός ο χώρος, μπορεί να καλυφθεί μόνο από αληθινούς Έλληνες και όχι από κάποια δήθεν νέα πρόσωπα, που ναι μεν καμία φορά, μπορεί να εκφράζουν εθνικιστικές θέσεις, αλλά στην δύσκολη ώρα της αποκάλυψης της πραγματικής τους ιδεολογικής ταυτότητας, αποποιούνται τον Εθνικισμό. 

Απλώς γιατί δεν έχουν ούτε το ειδικό βάρος, ούτε το σθένος ν’ αντέξουν αυτό το φορτίο.

Ο χώρος αυτός, όσα αναχώματα και αν εφεύρει το αμαρτωλό σύστημα, δεν μπορεί να καλυφθεί από ιμιτασιόν σχηματισμούς που έχουν θεμελιωθεί σε σάπιο έδαφος.

Ο εθνικιστικός χώρος, θέλει ξεκάθαρες κουβέντες και όχι μισόλογα. Θέλει αποφασιστικότητα και πυγμή απέναντι σε ένα αμαρτωλό καθεστώς που διώκει τους Έλληνες πατριώτες.

Ο αέρας του εθνικισμού φυσάει σε όλη την Ευρώπη και το ίδιο θα συμβεί κι εδώ με μπροστάρηδες τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που ιδρύθηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο σπόρος που φύτεψε ο Ίωνας Δραγούμης έχει φυτρώσει και ήρθε η ώρα να δώσει καρπούς νίκης και ελευθερίας του έθνους.


ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ


.