GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ρωσία: Η Σερβία υφίσταται άνευ προηγουμένου διεθνή πίεση αλλά απολαμβάνει την ιστορική μας φιλία

Αυτή η πίεση υπερβαίνει το πλαίσιο της πολιτισμένης διεθνούς επικοινωνίας, αλλά εκτιμούμε ότι η σερβική ηγεσία ενεργεί σύμφωνα με τα εθνι...


Αυτή η πίεση υπερβαίνει το πλαίσιο της πολιτισμένης διεθνούς επικοινωνίας, αλλά εκτιμούμε ότι η σερβική ηγεσία ενεργεί σύμφωνα με τα εθνικά της συμφέροντα, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας

Η Σερβία υφίσταται μία άνευ προηγουμένου πίεση που υπερβαίνει το πλαίσιο της πολιτισμένης διεθνούς επικοινωνίας, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Alexander Grushko σε συνέντευξή του στο TASS.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια άνευ προηγουμένου πίεση αντιμετωπίζει τώρα η Σερβία.

Αυτή η πίεση υπερβαίνει το πλαίσιο της πολιτισμένης διεθνούς επικοινωνίας, αλλά εκτιμούμε ότι η σερβική ηγεσία ενεργεί σύμφωνα με τα εθνικά της συμφέροντα», είπε ο Grushko.

«Όσον αφορά τις ρωσο-σερβικές σχέσεις, τίποτα δεν έχει αλλάξει τελευταία, είναι χτισμένες σε μια απολύτως στέρεη βάση ιστορικής φιλίας και αμοιβαίας συμπάθειας.

Δεν στρέφονται εναντίον κανενός και υπό αυτή την έννοια δεν υπόκεινται σε διακυμάνσεις στην πολιτική κατάσταση», σημείωσε.

www.bankingnews.gr