GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κολωνός: "Ο 53χρονος θα αποκαλύψει ονόματα που έχουν αξιώματα στην κοινωνία."

Επιμένει στην αθωότητά του παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμό και μαστροπεία εις βάρος ανηλίκου ο Ηλίας Μίχος. Ο ...


Επιμένει στην αθωότητά του παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμό και μαστροπεία εις βάρος ανηλίκου ο Ηλίας Μίχος.

Ο 53χρονος συλληφθείς για τις ειδεχθείς πράξεις τις οποίες κατηγορείται ότι προέβη εις βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό υποστηρίζει ότι του έστησαν πλεκτάνη και προαναγγέλλει αποκαλύψεις με ονόματα στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη (12/10).

Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας με δηλώσεις του στην Formedia TV.

Ο δικηγόρος είχε επικοινωνία με τον 53χρονο μέσα από το κρατητήριο όπου βρίσκεται και, μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για να τον εκπροσωπήσει νομικά.

Πως όμως αντιμετωπίζει την εις βάρος του κατάσταση ο 53χρονος; Τι υποστηρίζει;

Ο δικηγόρος, ανέφερε ότι ο 53χρονος δηλώνει αθώος. «Κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να τον εγκλωβίσουν σε αυτή την υπόθεση», υποστηρίζει.

«Η απολογία του 53χρονου θα συμπαρασύρει πολλούς» πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας, συμπληρώνοντας πως στη λίστα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν αξιώματα στην κοινωνία.

Ο ίδιος τέλος, εξήγησε πως «δεν συγχωρείται κανείς που αγγίζει κάποιον χωρίς τη θέλησή του, πόσω μάλλον αν αυτό είναι ένα παιδί», ζητώντας όμως να περιμένουν όλοι όσοι ασκούν κριτική στον 53χρονο, να περιμένουν να ακούσουν την κατάθεσή του.

Ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως αν κληθεί να υπερασπιστεί τον 53χρονο θα πρέπει να μελετήσει την δικογραφία του και μόνο υπό προϋποθέσεις θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του.


mynews.gr