GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: 41χρονος από το Μπαγκλαντές βίαζε την 12χρονη κόρη του

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι 41χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη καθώς φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρη του (ένα από τ...



Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι 41χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη καθώς φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρη του (ένα από τα τέσσερα παιδιά του) για χρονικό διάστημα που ίσως ξεπερνάει τα δύο χρόνια.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά τα αδικήματα της απειλής, της ενδοοικογενειακής βίας, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 41χρονος από το Μπαγκλαντές δεν έδειχνε έλεος απέναντι στην οικογένεια του, καθώς δεν δίσταζε να χτυπάει τη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους.

Το σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα φαίνεται ότι ήταν ένα κολαστήριο, μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα του (από την πρώην ΕΣΣΔ) δεν άντεξε άλλο και ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία.

Οι άνδρες της  ΔΙ.ΑΣ. «σάρωσαν» διάφορες περιοχές της Αττικής, μέχρι να φτάσουν στη σύλληψη του 41χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Η γυναίκα και το 12 ετών κορίτσι, κατέθεσαν στην Ασφάλεια ότι τις χτυπούσε, τις απειλούσε να μην μιλήσουν σε κανέναν γιατί θα τις σκοτώσει, ενώ φέρεται να έβγαζε και φωτογραφίες το γυμνό κορμί του παιδιού.

πηγη