GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καβγά - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Τουλάχιστον 15 μαχαιριές δέχθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη και δίνει μάχη...


Τουλάχιστον 15 μαχαιριές δέχθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη και δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας στο χώρο του real estate, Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε δωδεκαετή σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα.

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 19 και 26 χρόνων ξεκίνησαν να λογομαχούν για ασήμαντη αφορμή (την ουρά) με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και γνωστός επιχειρηματίας.

Οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 19χρονου στο σπίτι του στη Μεταμόρφωση για την επίθεση με μαχαίρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Ο συλληφθείς ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Ford, με το οποίο εξαφανίστηκε από το σημείο της επίθεσης ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό:

Ήταν 4.30 το πρωί της Παρασκευής (28η Οκτωβρίου) όταν έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία ο 26χρονος διαπληκτίστηκε για ασήμαντο λόγο με τον επιχειρηματία. Τότε ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να τραυματίζει με μανία το θύμα του, που διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει διασωληνωμένος.

Μία από τις εκτιμήσεις των Αρχών, είναι ότι ο 26χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 58χρονο για τη σειρά προτεραιότητας, χωρίς όμως ακόμα αυτό να θεωρείται βέβαιο.


πηγη