GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κορέα: Πυρηνικά vs Χρήμα

Σταύρος Γεωργίου Οι Αρχές της Βόρειας Κορέας δεν θα δεχτούν ποτέ την πρόταση της Δημοκρατίας της Κορέας για αποπυρηνικοποίηση με αντάλλαγ...


Σταύρος Γεωργίου

Οι Αρχές της Βόρειας Κορέας δεν θα δεχτούν ποτέ την πρόταση της Δημοκρατίας της Κορέας για αποπυρηνικοποίηση με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια.

Αυτό δήλωσε η Κιμ Γιο Τζονγκ, αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία κατέχει τη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής του τμήματος προπαγάνδας και κινητοποίησης της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Κορέας (WPK).

«Δεν ξέρω ποιες άλλες θρασύδειλες ιδέες θα αναπτύξουν στη συνέχεια, αλλά θα ξεκαθαρίσω ότι δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με αυτό», δήλωσε η Κιμ Γιο Τζονγκ.

Σύμφωνα με αυτήν, η πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοκρατίας της Κορέας, Γιούν Σεόκ Γιολ, δείχνει «το ύψος της βλακείας» και είναι απλώς ένα αντίγραφο της πρότασης ενός άλλου Νοτιοκορεάτη προέδρου, του Λι Μιούνγκ Μπακ.

«Η σκέψη ότι ο Γιούν Σεόκ Γιόλ ονειρεύεται να ανταλλάξουμε το περιουσιακό μας στοιχείο ─πυρηνικούς πυραύλους─ για “οικονομική συνεργασία” και αυτό είναι το σχέδιό του, κάνει κάποιον να πιστεύει ότι είναι πραγματικά αφελής και ακόμη νέος.

Κανείς δεν αλλάζει τη μοίρα του για μια πίτα καλαμποκιού».

Κατά τη γνώμη της, η υπόθεση ότι .....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: geoeurope.org






.