GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οργισμένοι πολίτες ΈΔΙΩΞΑΝ τον Μπουτάρη από την αίθουσα της Μικρασιατικής Καταστροφής στην ΔΕΘ! video

Πολλές φορές έχουμε πει ότι το σύνολο του Έλληνικού Λαού μπορούν οι πολιτικάντηδες να τον κοροϊδεύουν και να τον εμπαίζουν, αλλά δεν μπορ...


Πολλές φορές έχουμε πει ότι το σύνολο του Έλληνικού Λαού μπορούν οι πολιτικάντηδες να τον κοροϊδεύουν και να τον εμπαίζουν, αλλά δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν όλους.

Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για την ιστορία και τους Προγόνους μας!

Προσβλητικές δηλώσεις και απαξιωτικές συμπεριφορές δεν ξεχνιούνται από κανέναν μας και αυτό θα πρέπει να το θυμούνται καλά όσοι συμμετέχουν στην δημόσια και πολιτική ζωή του τόπου.

Γιατί μπορεί να είμαστε μειοψηφία όσοι δεν τρώμε το κουτόχορτο του συστήματος σας αλλά δεν θα μείνουμε σιωπηλοί και ήσυχοι.

Όμως ας περιγράψουμε τι ακριβώς συνέβη χθες Τετάρτη 14.9 γύρω στις 20:30 το βράδυ στην ΔΕΘ και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. 

Μέσα στην έκθεση -που ομολογουμένως αξίζει κάποιος να επισκεφτεί, λειτουργεί αίθουσα προβολής ταινιών για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Σε μία από τις προβολές και ενώ η αίθουσα είχε γεμίσει σχεδόν με τον μέγιστο αριθμό καθήμενων και ήταν σε αναμονή οι θεατές για την έναρξη της ταινίας, εμφανίστηκε κάποια υπεύθυνη και ανακοίνωσε ότι θα .....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: Ιερός Λόχος 2012




.