GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δημοσκόπηση MRB: «ΕΛΛΗΝΕΣ» 3,3% – Χαρακόπουλος (ΝΔ): «Να αυξήσουμε το όριο εισόδου στη βουλή σε 5%»!

Πανικό στο πολιτικό κατεστημένο προκαλεί η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MRB, που δίνει ποσοστά εισόδου στη βουλή στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕ...


Πανικό στο πολιτικό κατεστημένο προκαλεί η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MRB, που δίνει ποσοστά εισόδου στη βουλή στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η εταιρεία του προέδρου των Ελλήνων δημοσκόπων, Δημήτρη Μαύρου (που δεν ανήκει ούτε στον Θεοδωρικάκο όπως η GPO, ούτε στον κουμπάρο του Αδώνιδος όπως η Interview), προβλέπει ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπαίνει στη βουλή με ποσοστό 3,3% στην αναγωγή επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε καν ως καταγραφή στην έρευνα κανένα από τα “ακροδεξιά” αναχώματα της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός βουλευτής Χαρακόπουλος, που προ ημερών λειτούργησε ως λαγός του Μητσοτάκη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, τώρα ξεπέρασε κάθε όριο. Με προκλητικό τρόπο απαίτησε από βήματος βουλής να αυξηθεί το όριο εισόδου στη βουλή σε 5%.

Η ραγδαία άνοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έχει προκαλέσει παροξυσμό στο αφελληνισμένο καθεστώς, που πλέον δεν κρύβει το φόβο του για την αλλαγή που θα επιφέρουμε στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε μέσω twitter, πως δεν μπορούν με καμία αντισυνταγματική μεθόδευση να μας σταματήσουν: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!



ellhnes.net