GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δεν έμεινε τίποτα! Ισχυρό χτύπημα των Ρώσων σε ουκρανικό πλοίο με το ιρανικό drone Shahed-136

Το πλοίο ήταν στην περιοχή Νικολάεβ Σύμφωνα με πληροφορίες του avia.pro, ένα ουκρανικό πλοίο στην περιοχή Νικολάεβ καταστράφηκε ολοσχερώς...


Το πλοίο ήταν στην περιοχή Νικολάεβ

Σύμφωνα με πληροφορίες του avia.pro, ένα ουκρανικό πλοίο στην περιοχή Νικολάεβ καταστράφηκε ολοσχερώς, μετά από ισχυρό χτύπημα των Ρώσων με το ιρανικό drone Shahed-136. 

''Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που το ''αφάνισαν'' το πλοίο'', σχολιάζουν οι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές. 

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό ανταποκριτή Αντρέι Ρουντένκο: ''Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Shahed-136 πραγματοποίησε χτύπημα ακριβείας στο πλοίο, με αποτέλεσμα το τελευταίο να καταστραφεί. Ποιος ακριβώς ήταν ο στόχος του χτυπήματος είναι άγνωστο, ωστόσο, σημειώνεται ότι με τη βοήθεια παρόμοιου drone επιτέθηκαν και σε στόχους στο Krivoy Rog''.

Την πληροφορία για το χτύπημα του ουκρανικού πλοίου, επιβεβαιώνουν και οι δημοσιογράφοι του δημοσιεύματος Russkaya Vesna, ωστόσο υποστηρίζουν πως απλώς υπέστη ζημιές, δεν έχει καταστραφεί πλήρως.

«Η επιχειρησιακή διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας «Γιούγκ» ανέφερε νωρίτερα ότι το πλοίο δέχτηκε επίθεση από ένα UAV καμικάζι Shahed-136 στην περιοχή Νικολάεφ''.


πηγη