GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάτρα: Τέλος ο διακοσμητικός φωτισμός της γέφυρας Ρίο- Αντίρριο για εξοικονόμηση ενέργειας

Η εταιρεία έχει δρομολογήσει την αναστολή της καθιερωμένης σαββατιάτικης φωταγώγησης Η ενεργειακή κρίση φέρνει νέα δεδομένα και στην φωτα...


Η εταιρεία έχει δρομολογήσει την αναστολή της καθιερωμένης σαββατιάτικης φωταγώγησης

Η ενεργειακή κρίση φέρνει νέα δεδομένα και στην φωταγώγηση της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία αναστέλλει τον τακτικό διακοσμητικό φωτισμό τα βράδια του Σαββάτου πλην εξαιρέσεων.

Συγκεκριμένα η εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ενεργειακή κρίση και εξοικονόμηση ενέργειας: Αναστολή τακτικού διακοσμητικού φωτισμού στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» τα Σαββατόβραδα

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τρέχουσα ενεργειακή κρίση και προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας -ειδικότερα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών- η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προχωρεί στη λήψη επιπλέον μέτρων εξοικονόμησης, περιλαμβάνοντας σε αυτά και τον τακτικό διακοσμητικό φωτισμό της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δρομολογήσει την αναστολή της καθιερωμένης σαββατιάτικης φωταγώγησης με τον γαλάζιο διακοσμητικό φωτισμό, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με εξαίρεση περιπτώσεις σημαντικών εθνικών ή διεθνών επετείων, κατά τις οποίες η ζεύξη θα φωταγωγείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα».


πηγη