GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Από την «γυναικοκτονία» στην «Φραγκοκτονία» - Αύριο στην «ελληνοκτονία»; Τα εγκλήματα από τους παράνομους μετανάστες

«Όταν οι ξένοι ξυλοκοπούν, γίνονται βίαιοι ή σκοτώνουν», είναι προτιμότερο να μιλάμε για «Φραγκοκτονία» παρά για είδηση, δήλωσε ο συντηρη...


«Όταν οι ξένοι ξυλοκοπούν, γίνονται βίαιοι ή σκοτώνουν», είναι προτιμότερο να μιλάμε για «Φραγκοκτονία» παρά για είδηση, δήλωσε ο συντηρητικός Γάλλος πολιτικός Éric Zemmour αναμοχλέυοντας ένα θέμα που ουδέποτε μπήκε στα συρτάρια παρά την πανδημία και τα ενεργειακά. Αυτό της εγκληματικότητας από τους παράνομους μετανάστες.

Ο Πρόεδρος της Reconquest μιλώντας αυτή την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου σε σχετική εκδήλωση αναφέρθηκε στο θέμα της ανασφάλειας και του πολλαπλασιασμού των αντίστοιχων ειδήσεων, και θεώρησε ότι ήταν απαραίτητο να  «πολιτικοποιηθεί»  περισσότερο το θέμα, όπως αυτό που κάνουν οι «φεμινίστριες».

Σχετικά με την ανασφάλεια, ένα από τα αγαπημένα του θέματα κατά την προεδρική εκστρατεία, μίλησε με σκληρή γλώσσα.

«Για να καταλάβεις το ιστορικό σύστημα που μας παρασύρει, πρέπει να πολιτικοποιήσεις. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι φεμινίστριες», υποστήριξε αναφερόμενος στη χρήση του όρου «γυναικοκτονία», αναφέρει το CNews.

«Σας προσκαλώ να σταματήσετε να μιλάτε για ειδήσεις και για τις βλάβες της διαφορετικότητας. Όταν οι ξένοι ξυλοκοπούν, βιάζουν ή σκοτώνουν, θα μιλάμε για Φραγκοκτονία, πρέπει να το πολιτικοποιούμε!» σημείωσε.

Το ερώτημα κάθε κοινού νου είναι αν και στη χώρα μας που έχουμε παρόμοια προβλήματα θα πρέπει να εφεύρουμε τον όρο "Ελληνοκτονία"...

Ο Éric Zemmour στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της ιδεολογίας. «Κομμουνισμός. Φασισμός ή αντιφασισμός. Ενάντια στον ρατσισμό. Οικολογία. Φεμινισμός. Μαζική συμβίωση (…) Ανεξάρτητα από το όνομα με το οποίο παρουσιάζεται, είναι πάντα το ίδιο. Η ιδεολογία είναι τύφλωση», είπε.

«Είναι η άρνηση της πραγματικότητας, η άρνηση της ιστορίας, η άρνηση των λαών, ακόμη και η άρνηση των φύλων», συνέχισε.

Ο πρώην δημοσιογράφος και πολιτικός έδειξε ωστόσο μια μορφή αισιοδοξίας ενώπιον των οπαδών του, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ήταν ακόμα «δυνατό να ξανακερδηθεί η ευημερία στη Γαλλία». 

Οι φεμινίστριες χάνουν στη Σουηδία

Και μιας και ο λόγος περί φεμινισμού η φεμινιστική πρωτοβουλία στη Σουηδία φαίνεται να είναι ένα βραχύβιο έργο. Το κόμμα δεν έφτασε ποτέ στο Riksdag και τώρα είναι σαφές ότι θα χάσει τις τρεις εντολές στο δημοτικό συμβούλιο της Στοκχόλμης.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2014, η φεμινιστική πρωτοβουλία έλαβε 3,125 υποστήριξη, αλλά ήδη από τις επόμενες εκλογές, ο αέρας είχε τελειώσει εντελώς και η υποστήριξη έπεσε κατακόρυφα στο 0,46%. Μετά από οκτώ χρόνια στο συμβούλιο της Στοκχόλμης, έχουν φτάσει στο τέλος του δρόμου και εκεί. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το κόμμα φαίνεται να έχει περίπου 1,2% υποστήριξη - πολύ μακριά από το 3 % που χρειάζεται.


πηγη