GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκδήλωση στο γραφείο του Εθνικού Μετώπου για την Μικρασιατική καταστροφή!

Οι Εθνικιστές συνεχίζουν το όραμα της Μεγάλης Ιδέας! Με επιτυχία έγινε στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Αθηνών η εκδήλωση για τα 100 χρόνι...


Οι Εθνικιστές συνεχίζουν το όραμα της Μεγάλης Ιδέας!

Με επιτυχία έγινε στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Αθηνών η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ανάγκη της εθνικής ολοκλήρωσης και της συνέχειας της Μεγάλης Ιδέας.

Ο ΓΓ του Εθνικού Μετώπου, Μάνος Κώνστας, έκανε μια διεξοδική αναφορά στην ιστορία των γεγονότων της εποχής, στα λάθη και στο ρόλο του ξένου παράγοντα. Απάντησε στην ανιστόρητη αναφορά περί «ελληνικού ιμπεριαλιστικού πολέμου», τονίζοντας ότι η Μικρά Ασία άνηκε και ανήκει στη συλλογική μνήμη του Ελληνισμού.

Το μέλος του ΕΣ του Εθνικού Μετώπου, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, τόνισε το παράλογο της ταύτισης των Ελλήνων προσφύγων του τότε με τους σημερινούς λαθρομετανάστες.

Ακολούθησε δυναμικός χαιρετισμός από το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Χαράλαμπου Γιώτη, και ακολούθησε ηχογραφημένο μήνυμα του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού και ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλία Κασιδιάρη.

Η εκδήλωση τελείωσε με έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους παρευρισκόμενους για το μέλλον και την πορεία του εθνικιστικού κινήματος.

https://ellhnes.net/