GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δελτίου Τύπου από την επίσκεψη της υφυπουργού κ. Δόμνας Μιχαηλίδη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στα πλαίσια της επέκτασης της συνεργασίας της υφυπουργού κ. Δόμνας Μιχαηλίδου με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασία...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της επέκτασης της συνεργασίας της υφυπουργού κ. Δόμνας Μιχαηλίδου με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Διοίκησης με συνεργάτες της υφυπουργού, τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Φίλιππο Σκαραμαγκά, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Μπακούρη και μέλη της Διοίκησης.

Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα αναφορικά με τον νέο Νόμο, που πρόσφατα δημοσιεύτηκε για τα Ιδρύματα και αναφέρθηκαν πιο συγκεκριμένα, σε θέματα που αφορούν την ιδιαιτερότητα του Χατζηκυριάκειου και τις ιδιομορφίες που το διακρίνουν.

Η κυρία Μιχαηλίδου με χαρά δέχτηκε να συζητήσει τις προτάσεις του Ιδρύματος και είδε με μεγάλη αγωνία το γεγονός των καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση των εργασιών του κεντρικού κτιρίου του Ιδρύματος.

Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να συνεργαστεί όσο μπορεί και της επιτρέπεται με την Περιφέρεια Αττικής και τον κύριο Πατούλη για να επισπευσθούν οι όποιες εργασίες.


Στην συνέχεια η υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παιδικής Προστασίας και συνομίλησε με το προσωπικό του ιδρύματος, περιγράφοντάς τους το όραμά της για το μέλλον των ιδρυμάτων και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων και προβληματισμών που τέθηκαν από τους εργαζόμενους.

Για άλλη μια φορά επανέλαβε ότι αυτοσκοπός του υπουργείου είναι η καλύτερη διαβίωση των παιδιών και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν δομές όπως το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, που προσφέρει τις υπηρεσίες του με αγάπη προς τα παιδία πλέον των 120 χρόνων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και ανανεώθηκε το ραντεβού για μια νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Φίλιππος Σκαραμαγκάς δήλωσε ευχαριστημένος από την συνάντηση και για την άριστη συνεργασία που έχει με την κ. υφυπουργό και εξέφρασε την στήριξη του Ιδρύματος στην συνέχιση του έργου της.

Δήλωσε μάλιστα «Η κοινωνία μας έχει παιδιά και οικογένειες, που χρειάζονται την βοήθεια μας. Οι πόρτες του ιδρύματος μας είναι ανοιχτές για όσα παιδιά μας χρειάζονται. Μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί μας».

Γκέλυ Μυλωνά

Βοηθός Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Τηλ. 2104594078 | Κιν. 6972215610

Κλεισόβης 18, Πειραιάς, 18538

email: emy@xatzikiriakio.gr

.