GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το Ιράν «χτύπησε» την Αλβανία – την κατηγορεί για στρατόπεδο ισλαμιστών στο έδαφος της!

Ιρανοί Μουτζαχεντίν διαθέτουν στρατόπεδο σε αλβανικό έδαφος! Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που διακόπηκαν οι διπλωματικές σχέσεις των δύο...


Ιρανοί Μουτζαχεντίν διαθέτουν στρατόπεδο σε αλβανικό έδαφος!

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που διακόπηκαν οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών. Το θέμα όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά και την Ελλάδα. 

Η συγκεκριμένη ισλαμιστές αποτελούν μία πραγματική βόμβα, μία ανάσα από τα σύνορα μας. Είχαμε μάλιστα ασχοληθεί εκτενώς με την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία δυστυχώς δεν απασχολεί ούτε την κυβέρνηση ούτε τα ΜΜΕ.

Γράφαμε συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021: Συναγερμό θα πρέπει να προκαλέσει στην Ελλάδα, η αποκάλυψη του Ιράν ότι η Αλβανία φιλοξενεί στο έδαφος της χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων και την σφαγή 17.000 αμάχων, γυναικών και παιδιών!

Ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου της Ιρανικής Δικαιοσύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αλί Μπακέρι Κανί, απαντώντας στον ισχυρισμό της Αλβανίας ότι το Ιράν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκάλυψε ότι η Αλβανία αν και γνώριζε τα αμέτρητα εγκλήματα της τρομοκρατικής ομάδας των «Μουτζαχεντίν του Ιράν», συμφώνησε να δημιουργήσει δομή για την φιλοξενία της στην αλβανική επικράτεια!

«Μια ομάδα που σκότωσε περισσότερες από 17.000 γυναίκες, παιδιά και πολίτες και τα έγγραφα αυτά έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς οργανισμούς πολλές φορές», ανέφερε ο Μπακέρι.

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου

Οι Μουτζαχεντίν του Ιράν θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση ισλαμιστών με πολλά εγκλήματα στο ενεργητικό τους. Δρούσαν στο έδαφος του Ιράκ μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν και κατηγορούνται για τρομοκρατικές επιθέσεις σε ιρανικό έδαφος με στόχο αμάχους. Το γεγονός ότι σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η Αλβανία έχει δώσει άσυλο στο έδαφος της σε 3000 μέλη της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, συνιστά μεγάλο εθνικό κίνδυνο και για την Ελλάδα.

Πόσοι από αυτούς εισέρχονται σε ελληνικό έδαφος ως εργάτες γης; Έχουν δοθεί οι εξηγήσεις από την Αλβανία για τους λόγους που επέτρεψε σε επικίνδυνους τρομοκράτες να βρουν άσυλο στο έδαφος της; Έχει ζητήσει η Ελλάδα ανάλογες εξηγήσεις από την αλβανική πλευρά; Ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης.

Σχέδιο αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με τους Μουτζαχεντίν

Μια αποκάλυψη – βόμβα που αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου στη Βόρειο Ηπειρο έκανε μέσω διαδικτύου ο Αλβανός  δημοσιογράφος Νορέλ Ζαΐμης (Ζαΐμι), Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Αλβανός δημοσιογράφος έγραψε ότι η κυβέρνηση Ράμα σχεδιάζει την εγκατάσταση  100 χιλιάδες Ιρανών αντικαθεστωτικών (Μουτζαχεντίν) στην Αλβανία.

Γράφει, ακόμη, ότι οικισμοί και χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά της χώρας (Βόρειο Ήπειρο). «Η Αλβανία περιμένει 100 χιλιάδες Μουσουλμάνους – Ιρανούς Μουτζαχεντίν. Οι οικισμοί και οι χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά. Οι πηγές είναι σοβαρές και δεν είναι εφεύρημα των μέσων ενημέρωσης!!!» γράφει ο Νορέλ Ζαΐμι.

Προς το παρόν, η Αλβανία φιλοξενεί πάνω από 4.000 αντικαθεστωτικούς μουτζαχεντίν.

Στεγάζονται στο στρατόπεδο «Ashraf 3», κοντά στην Μάνζα, 30 χλμ από τα Τίρανα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 2011 η οργάνωση είχε 5.000 με 13.500 μέλη.

Σύμφωνα με στοιχεία της αλβανικής INSTAT, μέχρι το 2018 στην Αλβανία είχαν εισέλθει ήδη 4.000 μέλη της οργάνωσης!

Αν το σχέδιο αυτό προχωρήσει μιλάμε για ολική εξόντωση του ελληνικού στοιχείου και παράβαση κάθε διεθνούς σύμβασης.

Η σημερινή εξέλιξη με την διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ιράν – Αλβανίας

Τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεών της με το Ιράν αποφάσισε η Αλβανία, κατηγορώντας την Τεχεράνη για μαζικές κυβερνοεπιθέσεις. «Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την διακοπή με άμεση ισχύ των διπλωματικών σχέσεων με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν», δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα. Η πρεσβεία του Ιράν στα Τίρανα έλαβε επίσημη ειδοποίηση με την οποία απαιτείται το σύνολο του προσωπικού, διπλωματικό, τεχνικό, διοικητικό και προσωπικό ασφαλείας να εγκαταλείψει το αλβανικό έδαφος σε 24 ώρες.


newsbreak,7-09-2022