GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μελόνι: Εάν γίνουμε κυβέρνηση, το πάρτι στην Ευρώπη τελείωσε

Η Ιταλία θα αρχίσει να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντας είπε η Giorgia Meloni Εάν στις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου γίνουμε κυβέρν...


Η Ιταλία θα αρχίσει να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντας είπε η Giorgia Meloni

Εάν στις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου γίνουμε κυβέρνηση, το πάρτι στην Ευρώπη τελείωσε υποστήριξε η Giorgia Meloni, επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος Fratelli d’Italia, το οποίο φέρεται να είναι το πρώτο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
«Στην Ευρώπη ανησυχούν όλοι για το ενδεχόμενο να σχηματισθεί μια κυβέρνηση με την Meloni πρωθυπουργό.

Τι θα συμβεί;

Θα τελειώσει το πάρτι και η Ιταλία θα αρχίσει να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντα, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, για να βρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις.

Η μόνη χώρα που δεν το έκανε μέχρι τώρα είναι η Ιταλία, με ευθύνη του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο αρκείτο στα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από μέρους των Γερμανών και των Γάλλων.
Όλοι υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα και δεν τους κατακρίνω, διότι είναι απόλυτα φυσικό» ανέφερε η Meloni, η οποία κατηγόρησε το Δημοκρατικό Κόμμα για βίαιες λεκτικές επιθέσεις εναντίον της.
«Η αριστερά προσπαθεί να οικοδομήσει την εικόνα ενός τέρατος, επειδή δεν έχει αρκετά επιχειρήματα στην διάθεσή της» υπογράμμισε η Meloni.

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις οι Fratelli d’Italia προηγούνται του Δημοκρατικού κόμματος, ενώ θεωρείται βέβαιη η νίκη της συμμαχίας της Δεξιάς.

πηγη