GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία 35χρονης στην Λάρισα: Την σκότωσε ο Πακιστανός σύντροφός της και καταζητείται

«Την σκότωσε με σφυρί ή λοστό» – Τι λέει ο ιατροδικαστής Ένα μήνα μετά την δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι επίσης από Πακιστανό Σοκ...


«Την σκότωσε με σφυρί ή λοστό» – Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ένα μήνα μετά την δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι επίσης από Πακιστανό

Σοκαρισμένη είναι η Λάρισα από τη δολοφονία 35χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου η οποία φέρεται να διαπράχθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της θυμίζοντας την προηγούμενη δολοφονία της άτυχης 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι επίσης από τον Πακιστανό σύντροφό της.

Όπως γράφει το onlarissa.gr η δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες, όταν λόγω της δυσωδίας περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα.

Λόγω της προχωρημένης σήψης, αρχικά εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα έφερε χύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Το θύμα διέμενε με τον Πακιστανό σύντροφό της που αναζητείται από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Μία άνευ προηγουμένου εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα «βαραίνει» τη χώρα μας, καθώς εκτός από τις πολλαπλές ενδοοικογενειακές δολοφονίες, οι αλλοδαποί σπέρνουν τον φόβο σε ολόκληρη τη χώρα, αφού όπου βρεθούν βιάζουν, κακοποιούν αλλά και δολοφονούν!

Όμως και η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να καταλάβει πως οι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα προέρχονται από εντελώς διαφορετικό θρησκευτικό και πολιτισμικό υπόβαθρο στο οποίο η γυναίκα δεν παίζει τον κυρίαρχο ρόλο που έχει στην ελληνική και στις δυτικές κοινωνίες γενικότερα.

πηγη