GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έπεσαν οι υπογραφές για την "νέα Ρωσία"- Πούτιν: Μόνο οι Αμερικανοί έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά 2 φορές

Σαρωτική η ομιλία του Ρώσου προέδρου στην υπογραφή συμφωνιών για την είσοδο νέων εδαφών στη Ρωσία - «Η Δύση είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα ...


Σαρωτική η ομιλία του Ρώσου προέδρου στην υπογραφή συμφωνιών για την είσοδο νέων εδαφών στη Ρωσία - «Η Δύση είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα πάντα για να διατηρήσει το αποικιακό σύστημα», λέει ο Πούτιν και πρόσθεσε πως: Αγγλοσάξονες οργάνωσαν εκρήξεις στο Nord Stream

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Κρεμλίνο η τελετή υπογραφής συμφωνιών για την είσοδο νέων εδαφών στη Ρωσική Ομοσπονδία.

O Πούτιν ξεκίνησε την ομιλία του, απευθυνόμενος στους πολίτες της Ρωσίας, καθώς και στους πολίτες των περιοχών Kherson και Zaporozhye, του LPR και του DPR.

Λέει ότι ως αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων, οι άνθρωποι σε αυτές τις περιοχές έκαναν μια ξεκάθαρη επιλογή.

Ο Πούτιν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κοινοβούλιο θα υποστηρίξει τον σχηματισμό τεσσάρων νέων περιφερειών της Ομοσπονδίας στη Ρωσία, επειδή αυτή είναι η βούληση εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Πούτιν υπενθυμίζει τον Χάρτη του ΟΗΕ για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.

Λέει επίσης ότι πρέπει να θυμόμαστε πάντα τους ήρωες της Ρωσικής Άνοιξης, εκείνους που πέθαναν για το δικαίωμα να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα. 

Κάνει λόγο για εθνική καταστροφή λόγω της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, την οποία διέπραξε η κομματική ελίτ χωρίς να ζητήσει τη γνώμη των απλών ανθρώπων.

Μιλά για την αποφασιστικότητα των ανθρώπων να «επιστρέφουν στην αληθινή ιστορική τους Πατρίδα».

Είπε ακόμη πως "οι άνθρωποι που ζουν στο Zaporozhye, στο Kherson, στο Luhansk και στο Donetsk γίνονται πολίτες μας για πάντα.

Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως όλες τις εχθροπραξίες.

Η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία".

Θα υπερασπιστούμε τη γη μας με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Θα ξαναχτίσουμε τις κατεστραμμένες πόλεις, θα αναπτύξουμε τις υποδομές, την κοινωνική ασφάλιση των πολιτών, τόνισε. 

Είπε ακόμη για τις ενέργειες της Δύσης που στην Ουκρανία «έριξαν τις μάσκες τους» και θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία.

«Η Δύση είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα πάντα για να διατηρήσει το αποικιακό σύστημα», λέει ο Πούτιν και προσθέτει: η Δύση θέλει όλες οι χώρες να παραδώσουν την κυριαρχία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Η Ρωσία δεν θα ζήσει με τέτοιους κανόνες. 

«Η Δύση δεν έχει και δεν είχε ποτέ το δικαίωμα να μιλήσει για δημοκρατία», είπε ο Πούτιν. «Οι δυτικές ελίτ παρέμειναν αυτό που ήταν - αποικιοκρατικές».

Ο Πούτιν κατηγόρησε επίσης τη Δύση για ρατσισμό, υπενθυμίζοντας τη ρωσοφοβία.

Ο Πούτιν υπενθύμισε τη λεηλασία της Ινδίας από τη Δύση και την εξόντωση των Ινδιάνων στην Αμερική. 

Παράλληλα, τον 20ο αιώνα, «η χώρα μας ήταν αυτή που ηγήθηκε του αντιαποικιακού κινήματος».

Ο Πούτιν υπενθυμίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα δύο φορές.

Και μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία, χωρίς καμία στρατιωτική ανάγκη, μετέτρεψαν γερμανικές πόλεις -Δρέσδη, Αμβούργο- σε ερείπια.

Σκληρές κουβέντες για το Nord Stream 

Προκάλεσε εντύπωση δε όταν ισχυρίστηκε πως: Αγγλοσάξονες οργάνωσαν εκρήξεις στο Nord Stream. 

Σύμφωνα με τον Πούτιν, με αυτόν τον τρόπο οι Ηνωμένες Πολιτείες στην πραγματικότητα «άρχισαν να καταστρέφουν την ευρωπαϊκή ενεργειακή δομή».

Συνέχισε λέγοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά καταλαμβάνουν τη Γερμανία, την Κορέα και την Ιαπωνία, αλλά μιλούν για ισότητα μαζί τους. 

Συνέκρινε επίσης τους ηγέτες των υποτελών κρατών των ΗΠΑ με σκλάβους. «Ούτε καν δουλοπρέπεια, αλλά προδοσία των λαών τους», είπε ο Πούτιν.

Τα στρατιωτικά δόγματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ βασίζονται στην κυριαρχία και είναι πονηρά για τον υποτιθέμενο «περιορισμό», λέει ο Πούτιν.

Ο Πούτιν εισήγαγε έναν νέο όρο : «λάτρεις των μη παραδοσιακών μορφών διεθνών σχέσεων» και πρόσθεσε πως ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια επαναστατική περίοδο μετασχηματισμού.

"Η κατάρρευση της δυτικής ηγεμονίας είναι μη αναστρέψιμη. Αυτό είναι πεδίο μάχης για τον λαό μας, πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας: τα εγγόνια και τα δισέγγονα από την υποδούλωση.

Χρειαζόμαστε την εξυγίανση ολόκληρης της κοινωνίας", τόνισε. 

Ο Πούτιν και οι αρχηγοί τεσσάρων περιφερειών ξεκίνησαν την τελετή υπογραφής συμφωνιών για ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία.

πηγη