GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άγρια δολοφονία άνδρα στα Πετράλωνα - Βρέθηκαν 14 σφαίρες

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό σ...


Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό στην Αθήνα που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση.

Ειδικότερα, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στα Πετράλωνα στην οδό Αλκμήνης 107. Δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής το θύμα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι πάνω του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό (σ.σ. 5.000 ευρώ περίπου) κάτι που παραπέμπει σε δοσοληψία.

Ωστόσο, οι δράστες δεν πήραν τα χρήματα, είτε γιατί δεν γνώριζαν ότι θα έχει πάνω του είτε γιατί βιάστηκαν να διαφύγουν από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έστησαν καρτέρι στο θύμα στη συμβολή των οδών Αλκμήνης και Αγαθοδαίμονος και μόλις αυτός τους αντιλήφθηκε άρχισε να τρέχει προς τη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη.

Ο εκτελεστής του έστησε καρτέρι και μόλις το θύμα εμφανίστηκε, πάτησε τη σκανδάλη «άδειασε» πάνω του το 9αρι πιστόλι και του «πήρε» τη ζωή.

Οι εκτελεστές τον γάζωσαν με 14 σφαίρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να πέσει αιμόφυρτος και νεκρός στο οδόστρωμα.

Μια γυναίκα περίοικος που άκουσε τους πυροβολισμούς, κάλεσε την Αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για 2 άτομα που είδαν να τρέχουν προς Αθήνα μετά τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει συλλέξει από το σημείο του φονικού 14 κάλυκες.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό. Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα το θύμα.


πηγη